Huih ... giler aku jap !

11:06 PTG
  Mak aih .. aku ingatkan takde sambutan sebab kena redah meredah ni tapi tak sangka la pulak ramai giler ikut serta .. Ok.. bagi mereka y...

Nak tackle FOLLOWER ?

5:28 PTG
  FOLLOWER .. Penting ? Bagi sesetengah blogger , mungkin penting .. ada yang tak kisah .. Bagi aku , penting .. Kenapa ?  Hehe .. Rasa di...

Follow u ?

4:56 PTG
  Entah kali ke berapa entri aku berkaitan isu  I FOLLOW U dah ! Wajib FOLLOW ME tau !! Blogging ni bukan berkaitan I FOLLOW U... Yang m...

Atas permintaan ..

3:44 PTG
Huih.. atas permintaan seorang sahabat , maka aku akan list semua blog blog yang dah join SAYA SUKA BLOG AWAK LA dari mula hinggalah ke ...

Ajaran mengarut !

2:26 PTG
  PUTRAJAYA: Kegiatan ajaran sesat Islam Jamaah (IJ) yang antaranya menghalalkan tulang babi dimakan dikesan bergerak semula di negara ini...

Blog Best - YESS !!

12:00 PTG
  Hurm.. Sabtu menjelma .. mau kemana tanpa membazirkan duit ? Syaitan menjemput aku membazirkan duit di LOW YATT PLAZA untuk membeli HD7 ...

Siapa sangka ?

2:02 PG
Aku target ... tengah bulan depan baru dapat cecah 4900 ni memandangkan sasaran 5000 aku adalah hujung tahun ini .. Tapi sebaliknya berla...

Kategori Blogger ..

1:17 PG
  Wujudkah kategori kategori blogger ni ? Yang muda ..Yang matang dan yang dah layak digelar 'otai' .. Old timer ni biasanya bl...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.