Aku seperti kamu juga ..

9:41 PTG
  Baru dalam dunia blog ? Inginkan perhatian dari blogger lama ? Seronok blog menjadi kunjungan ramai terutama blogger lama ? Trafik tingg...

November Rain la plak

7:08 PTG
  Hurm .. dari dulu aku minat lagu ni .. Gun's n Roses .. Pergh.. kira antara lagu yang patut dalam koleksi MP3 ... Balik keje tadi ...

BLOG AKU BEST ! : NO 1

3:19 PTG
  Wah.. ada penyertaan yang pertama .. tadaaa .. tapi blog ni mmg best laaa.. dia berani mengakui sbbnya mmg ramai masuk blog dia .. Menur...

Jom Update kerap ...

11:19 PG
  Stop !! Hehe.. Ada orang kata aku giler update blog .. Betul la tu .. Ada yang kata aku banyak idea ... Yelah kot .. Ada yang kata aku...

REDAH KAU DAN AKU ...

9:39 PG
{ SEGMEN DITUTUP PADA 29 /11/ 201 } Aku rasa ramai tak tau lagi segmen ni .. maka aku nak bagi tau la yer .. kang kata aku tak habaq lak ...

Ahad lagi ke ni ?

6:51 PG
  Salam .. selamat pagi .. ngantuk... lewat tidur semalam sbb ada tetamu dari jauh datang rumah .. Abang ipar dan keluarganya dari Teluk I...

Blog best !! - YESS

12:07 PG
  Aku kenal sahabat  ni sblm aku ada blog lagi .. Aku kenal dia dalam FACEBOOK ... Dia dah sememangnya popular dalam  FACEBOOK .. kalau tn...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI