Kisah sebenar ...

10:09 PTG
  Cerita harta keturunan tu sebenarnya adalah simbolik saja  ( link ) ... Apa yang aku nak sampaikan sebenarnya ialah dunia blog ini .. Ke...

Bila blog dah popular ..

5:35 PTG
  Haaa.. ni la dia ... bila nak sangat popularkan blog tu.. nasib baik blog yang popular .. kalau orang yang popular ??? Berikut adalah ...

Ala..terlebey suda...

5:07 PTG
  Terima kasih .. aku ingat tak sempat nak tengok capai 5555  .. tapi ada umur aku rupanya.. hehehe.. sempat gak tengok 5555 tapi terlepa...

Mati itu pasti ..

3:04 PTG
  Em... sesungguhnya dunia kita semakin banyak godaan .. aku antara mereka yang senantiasa hanyut dalam godaan duniawi ini .. Seringkali l...

Selamat pagi sayang ..

7:29 PG
  Rindu ini hadir ... langkah ini longlai .. jiwa tidak bermaya .. bila teringatkan si dia .. Rindu ini hadir .. tidak ingin ianya pergi...

Insaf ..

6:44 PG
“Ya Haiyyu, Ya Qayyum, dengan rahmatMu daku memohon pertolongan. Baikilah seluruh urusanku, dan janganlah Engkau serahkan diriku ini kepad...

Cari pasal !

1:14 PG
  Memalam gini .. mmg aku akan update blog .. memandang aku masih lagi keseorangan dirumah ini maka tv senantiasa terpasang .. Orang rumah...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.