Terlupa ..

10:53 PTG
  Kat KLIA dah aku .. huih.. aku kirakan sunyi KLIA malam ni .. rupanya aku tersilap .. hehe.. terlupa yang skang banyak flight dari Arab ...

Isi dan kulit ..

10:11 PTG
  Blog list aku ni , aku rasanya dah masuk ke generasi ke 4 blogger ..Alhamdulillah .. yang masih setia dan sudi menyertai segmen aku ni h...

Keseorangan ..

8:32 PTG
  Skang ni aku kat Secret Recepi ,Precint Diplomatik .. Flight wife aku dari KB , lewat sejam .. bermakna dia akan sampai kat KLIA jam 10 ...

Kenapa dan mengapa ?

7:04 PTG
  Persoalan yang dah lama aku jawab... kenapa aku bubarkan .. Paling utama ialah sesi pengumpulan semua pembaca blog .. Tak kira blog A hi...

Takziah Mat ...

3:34 PTG
  Pagi tadi ada aku dapat satu missed call dari CMG ..waktu tu aku 'pengsan' lagi .. Kemudian aku dapt satu sms dari wife aku ....

The Next Three Days

3:21 PTG
    Mabeles !!! Kalau sayangkan keluarga , cuba la buat gini !! Lakukan apa saja untuk yang tersayang !!!  Love it ! 4.5 bintang !!!!...

Naik lagi ..

7:45 PG
  Salam .. selamat pagi ... Terpaksa mc hari ni .. tekanan darah naik lagi.. ni semua gara gara seminggu asik makan luar je dan makanan ...

Kembali ke asal ...

1:17 PG
Perhatikan 5 batang jari kita .. Bermula dari jari kelingking hinggalah ke ibu jari ... Itulah kehidupan kita di dunia ni.. Bermula dar...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.