Lega..

11:47 PTG
  Ingat charger dslr aku yang ghaib entah ke mana tu ? Pagi tadi kat opis , aku selongkar laci aku.. kot kot aku terletak kat situ .. huhu...

Cuba teka ...

7:50 PTG
Ahaks... saja dating ngan wife kat restoran arab di Precint Diplomatik yang mana skang menjadi feveret aku untuk makan.. hehehe.. Bukan p...

Best jadi GIGOLO kan ..

12:46 PTG
  GIGOLO ... atau pelacur kelas atas lelaki yang biasanya 'dibela' oleh wanita yang berkemampuan atas tujuan untuk menemani dia at...

Sabar weh...

11:29 PG
  Hadoi.. aku terpaksa tutup kedua dua entri blog list tu .. tak tahaann ... macan kena serbu dek orang mintak borang gerai  untuk meniaga...

Dugaan ..

7:11 PG
  Ya Allah .. nikmatMu di pagi ini... hujan lebat ... huhu... sedapnyaaa tarik selimut ni... Lena betul semalam walaupun tidur lewat.. T...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.