Haha.. Cute !!

11:26 PTG
  Disebabkan broadband dah ok , maka aku sempat berblogwalking sambil menonton drama JALAN LAIN KE MADINAH di Astro ...  Tersinggah kat ...

Sabar je lah ...

4:47 PTG
  Arghhhhhhhhhhhh....  ada pistol tak ? Rasa nak tembak tembak je laptop neh.. tapi bukan salah laptop ...  Bandwith dah cukup ? Mana bleh...

Dua promosi dalam satu !

3:40 PTG
  PROMOSI BARU UNTUK GOLD DETOX FOOT PATCH ~~ harga yg sama dgn DETOX FOOT PATCH (WHITE) Selagi Stok Masih ada.... fUNGSI SAMA DGN DETO...

Best yer ramai awek ..

12:45 PTG
  Perempuan zaman skang ni makin lama makin daring .. makin bergaya .. seksi ? Tu tak semua la kan .. seksi ni subjektif.. Tutup habis pon...

KAMI MERAYU ..

10:39 PG
  Masih dengan segmen yang bertujuan untuk meraih simpati mereka yang merokok di tempat terbuka sbb yang hari tu punya dah tutup .. OK....

TOLONGLAH KAMI !!!

10:17 PG
  Hari tu aku ada buat satu segmen yang boleh aku katakan agak menarik jugak la .. hehehe.. Satu segmen yang juga kempen ringkas bertujuan...

Maka bermulalah ....

9:19 PG
  BLOG PILIHAN MALAYSIA telah memulakan pengundian .. Terdapat lebih 300 blog untuk dipilih .. Aku telah buat satu segmen untuk membantu b...

Berkat kesabaran ...

3:21 PG
  Pengunjung blog BEN ASHAARI dari 11 NOV hingga 11 DEC 2010   Berkat kesabaran ... idea demi idea .. dah aku rasa blog aku pon dah l...

Menuju 6000 !!

3:03 PG
Maaf .. bukan entri berlagak .. bukan menunjuk .. sekadar bual kosong .. Aku terfikir , mampukah esok ( Isnin ) mengenapkan angka 6000 ??...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009