Blog ke dua dan wife ..

9:11 PTG
  Ok la.. ada yang tanya kat aku .. lama dah cari blog wife aku yer ? Sbrnya malas nak promote pon  tapi dah ada yang tanya maka aku pon k...

Tahukah anda :

2:24 PTG
  Mereka ini semuanya blogger ... apakah kaitan diantara mereka ? deqdeq dengan Amirah Su'aidah = takde kaitan ! nana cHan deng...

Apa ada pada gelaran ?

1:57 PTG
  Hurm ... gelaran membezakan status seseorang di dunia ini .. Ada yang menyombong diri bila ada gelaran .. dan ada yang tidak mahu langsu...

Bikin urat otak putus ..

10:07 PG
  Salam.. selamat pagi .. pagi pagi sudah hangin ...adeh.. sabar sabar.. nasib baik baru pas makan .. Bos banje satu opis .. huhu.. Dah ...

Minat saja tak cukup ..

1:39 PG
  Bench press yang baru aku sambar semalam .. Harganya RM900 .. sayangnya barbell tu pendek lak.. esok nak kena g alamanda , sambar sat...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.