Terjebak BE

10:37 PTG
  Akhirnya aku terjebak  ... minggu lepas .. di hari yang sama , aku g tengok konsert yang mana melibatkan SEARCH .. dan sesungguhnya , a...

Tips BE ..

8:06 PTG
Sebenarnya aku dah keluarkan banyak dah tips berkaitan blog ni .. aku bukan tak nak keluarkan lagi tapi kang ada pembaca aku dok kata , BEN ...

Dulu aku nakal - 2

4:46 PTG
  Hurm... sebenarnya aku cukup pelik bila dengar ada murid ponteng sekolah pastu g lepak sana sini .. Apa yang bestnya ek ? Siap merokok l...

Masalah teknikal

4:23 PTG
  Whoopss..berlaku satu masalah teknikal.. hahaha.. sori geng.. wife suka low profile... hehehe... tu pasal takde gambar dia .. maaf yer ....

Keputusan UPSR 2011

9:59 PG
  Berikut adalah senarai murid-murid yang menduduki UPSR pada 2001 : Maaf kerana kelewatan keputusan sebab masalah teknikal . Kertas jawap...

Tikam kekasih

7:22 PG
KUANTAN: Berang selepas gagal mendapatkan nombor telefon baru bekas kekasihnya, seorang lelaki bertindak kejam apabila menikam lengan dan pa...

TRON - Review

12:52 PG
  4.5 dari 5 BINTANG !! Jangan tengok kat komputer atau dvd .. g tengok kat panggung ! Confirm puashati !!! Berbaloi baloi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.