Lagi lagi budak baru ..

11:04 PTG
  Sori geng ..baru balik dari MAEPS .. Cam biasa .. walaupun pernah g , sesat tetap sesat.. haha... Tak sempat nak update blog kat sana se...

Lagi budak baru ?

7:52 PTG
  Walah weii... hehehe ... ramainya blogger baru yer ... aku pon salah seorang dari yang baru .. baru nak masuk sebulan .. okeh ! Ok.. a...

Perlu ke jadi otai blog ?

1:45 PTG
  Perlu ke nak nak jadi otai blog ? Aku terfikir .. apakah dengan jadi otai blog maka blog kita dikenali ramai  ? Hurm.. aku tak tau panda...

Saya budak nakal - 3

11:48 PG
  Pada yang tak tau dan nak tau , aku ada buat satu segmen yang mana para blogger mengimbau kembali saat saat kecemerlangan mereka sebagai...

Muka MAT GEBU ?

5:30 PG
  Walahweiiii .. ada yang mencari gambar tuan tanah TIFFINBIRU.BLOGSPOT.COM dalam blog aku neh ? aiseyman... Ramai jugak wooo dok bertan...

Ada aku kisah ??

4:29 PG
  Setahun dah aku bergelar blogger ... Setahun penuh dengan macam macam cerita .. Ada pahit .. ada manis .. Ada yang best.. ada yang tak b...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.