Oh blogger ini ..

8:52 PTG
  Aku tak tau la blogger mana  yang dah melupakan dia ... Terbaca entri dia sewaktu aku dok sedap makan ayam percik Rasa Mas .. Sedap weh....

Comelnyeeerrrr ...

3:22 PTG
  Pernah tak korang tengok template ni ? Waalah ... ni satu template yang aku suka ..tenang je kan ? Kalau aku buat blog aku ngan tem...

Ini bukan belog aku ...

2:41 PTG
  Comel blog ni .. hehehe.. Hijau.. segar .. cerah bijik mata aku.. hilang terus tensen di jiwa ... heheh.. Tu la..sesekali kena meraya...

Ini blog sapa yer ?

2:11 PTG
  Eh .. bodoh tul aku .. nape aku biarkan emosi mengawal diri aku ? ARgh... Ni blog sapa ? Haih ... mengong ... lantak la diorng nak kata ...

Setahun jagung ..

12:34 PTG
  Ehem.. jangan lupa .. aku baru setahun dalam arena blogging ni .. dengan cara aku sendiri tanpa meletakkan sebarang coding untuk menarik...

Robot dan manusia ...

12:00 PTG
  Robot dan manusia .. Antara kepuasan dan pencapaian ..  Ketelitian dan kepantasan .. Antara mutu dan kualiti .. Hurm .. aku terfikir ....

Maaf ..

11:02 PG
  hurm... aku delete dah semua entri berkaitan dengan NUFFNANG dan entri EMO aku 2-3 hari ni .. Untuk mereka yang inginkan tips NUFFNANG...

Tolonglaahh...

8:40 PG
  Pagi pagi internet cam harem ... saja nak menguji kesabaran aku .. Nasib baik LRT dah ok .. lancar je perjalanan ...Tapi kat Putrajaya ,...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009