Penghujung 2010 sudah ...

11:14 PTG
  Alhamdulillah..kita dah ke penghujung tahun 2010 .. penjawat awam pon dah terima gajinya yang terakhir kan ? Heheh..pandai pandai la ber...

Dan pemenangnya ialah ...

10:25 PTG
Huih.. skang ni ada 20 jawapan terkumpul .. Ada yang hantar betul tapi tak lengkap.. maka kena ikut turutan .. sapa paling pantas dan tepat ...

Lega ..

5:33 PTG
  Sedap giler tidur balik tadi .. dalam kul 2 lebih tu sampai la tadi haa.. dengan hujan .. angin sejuk ... perghh.. mmg enak bangett .. o...

Sedikit aksi ..

2:08 PTG
Sedikit aksi tadi.. hehehe... kena bergaya ngan dumbell .. laptop tu wajib sbb segmen dia pon berkaitan dengan blog dan gaya hidup .. ...

Selangkah ke depan ..

1:37 PTG
  Alhamdulillah .. selesai sudah .. Pengalaman pertama aku diinterview dan photo shooting untuk majalah .. Menarik ? Wartawan pon sangat p...

Kita kerana mereka ..

2:23 PG
  Hari ini aku menari kerana mereka menari .. Esok aku berlari kerana mereka berlari .. Sampai bila pengakhiran ini ? Semalam mereka...

Hantu .. hantuuuu..

1:24 PG
  Hehe..baru balik dari Alamanda.. esok cuti.. jadi malam tadi g  layan Hantu Mak Limah kat panggung .. Diorg kata best .. tu pasal nak g ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.