Penghujung 2010 sudah ...

11:14 PTG
  Alhamdulillah..kita dah ke penghujung tahun 2010 .. penjawat awam pon dah terima gajinya yang terakhir kan ? Heheh..pandai pandai la ber...

Dan pemenangnya ialah ...

10:25 PTG
Huih.. skang ni ada 20 jawapan terkumpul .. Ada yang hantar betul tapi tak lengkap.. maka kena ikut turutan .. sapa paling pantas dan tepat ...

Lega ..

5:33 PTG
  Sedap giler tidur balik tadi .. dalam kul 2 lebih tu sampai la tadi haa.. dengan hujan .. angin sejuk ... perghh.. mmg enak bangett .. o...

Sedikit aksi ..

2:08 PTG
Sedikit aksi tadi.. hehehe... kena bergaya ngan dumbell .. laptop tu wajib sbb segmen dia pon berkaitan dengan blog dan gaya hidup .. ...

Selangkah ke depan ..

1:37 PTG
  Alhamdulillah .. selesai sudah .. Pengalaman pertama aku diinterview dan photo shooting untuk majalah .. Menarik ? Wartawan pon sangat p...

Kita kerana mereka ..

2:23 PG
  Hari ini aku menari kerana mereka menari .. Esok aku berlari kerana mereka berlari .. Sampai bila pengakhiran ini ? Semalam mereka...

Hantu .. hantuuuu..

1:24 PG
  Hehe..baru balik dari Alamanda.. esok cuti.. jadi malam tadi g  layan Hantu Mak Limah kat panggung .. Diorg kata best .. tu pasal nak g ...

Histats

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI