Yearkhhhhhhhh ....

10:03 PTG
  Apasal makin ramai lelaki senget nih ha ??? Pelik betul laaa.. Melayu Islam lak tu ? Haihhh ... Baru ditegur dek sorang jantan ni  kat...

Gadoh pasal tv ..

9:50 PTG
  Rasa nak beli je tv lagi satu .. senang cerita .. heehhe.. tapi masalahnya , wife ni sejak tengok cerita MAK LIMAH tu , telinga dia dok ...

Gila ku kembali ..

9:24 PTG
  ViewPad 7 dan ViewPad 10 bakal melengkapkan aktiviti komunikasi dan hiburan pengguna di mana-mana sahaja mereka berada.   PRODUK pe...

Pelik bin ajaib ..

8:55 PTG
  Ada sesuatu yang menarik ke sedang berlaku ? Ramai yang google berkaitan RnR Pencarian tu membawa ke  ... RNR PAGOH .. Hurm.......

Sengaja cari pasal ?

6:50 PTG
  Tak tau atau malas amik tau ? Tak kisah atau lantak ko lah ? Tiada kesedaran sivik ? Kat Tesco Ampang tadi .. masuk tandas .. biasa la...

Gila jam ..

2:39 PTG
  Makin cantik cantik design jam skang .. Gabungan warna emas dan hitam benar benar menaikkan lagi keanggunan reka bentuk jam tersebut .. ...

Teruja ..

1:23 PTG
  Wah.. seperti biasa , wife akan beli majalah kegemaran dia .. RAPI .. kali ni beli sbb nak teruja nak tau segmen yang dikatakan tu .. ...

Kasi wife marah aku ..

12:14 PTG
  Heheh.. wife aku cukup tensen kalau g Low Yatt Plaza .. Tau nape ? Heheh.. dia pasti memuncungkan mulut dia bila aku sebut ... HTC HD7 ....

Biarkan aku ..

10:15 PG
  Aku , BEN ASHAARI ... bukan mereka dan mereka bukan aku .. Pastinya mereka juga tidak berminat menjadi aku kan ? Tapi alhamdulillah , ak...

Entri terakhir aku ...

2:26 PG
  Dengan berakhirnya segmen 200 BLOG tu , aku rasa nak berehat dari berblog dulu ... Tapi tak tau la kot kalau jari jemari aku ni gatal na...

Jeng jeng jeeeenggg ..

12:00 PG
  Sabaar ... pengiraan sedang dibuat .. bukan mudah woooo ... sorang buat keje nih.. nak guna sampai 5 laptop , tak mampu.. haha... kan ka...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009