400 dah .. boleh rehat ..

11:48 PTG
  Hehehe.. legaaaa.... aku ingatkan tak tercapai dek akal ku untuk mengupdate 500 BLOG !! hahahah.. Kerja giler yang dah hampir jadi kenya...

Dendam terbalas ..

10:29 PTG
  Lepas update berbelas blog .. masuk lagi .. masuk lagi ... dan lagi .. lagi.. huhu .. tak henti henti aku dari tadi ... dok mengupdate ....

Senarai 500 blog ...

8:43 PTG
  Hehehe... alhamdulillah ... dari jam 2 petang tadi sehingga 8.30 malam , aku dah berjaya menyenaraikan 300 buah blog ! Dan penyertaan se...

Baru ... 200 lebih !

6:00 PTG
  Oh mak aihh ... Dah 200 lebih antar url untuk segmen ... Amik masa gak ni dok copy paste satu satu .. huhu .. apa keje tak jadi gini .. ...

Pelihara aib orang lain

1:07 PTG
Oleh Harussani Zakaria   SEJENAK merenung di dada akhbar mahupun coretan di laman sesawang, membuatkan saya beristighfar panjang bila me...

Page SANTAI BEN ASHAARI

10:58 PG
  Buat mereka yang berminat untuk bersantai sambil berbalas komen dengan kawan kawan blogger mahupun pembaca bloG BEN ASHAARI ini , silala...

500 blog bakal panas ?

10:07 PG
  Hurm.. ramai nak menaja eh ? Bukan tak nak bukak pada umum untuk mencari penaja tapi risau kena tipu aja ... Aku pernah kena sekali ... ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009