Aku ditangkap mencuri !

12:20 PTG
  Sangat tak disangka ! Aku bersama seorang rakan aku di kawasan perumahan orang kaya. Kat situ aku ternampak sepohon mangga yang sangat l...

Automatik jadi bengap !

11:50 PTG
    Aku ingatkan takde la orang kenal aku kat situ ..  Tau tau , bermula dari jeti nak g island hoppin g tu , aku dah ditegur .. Kemud...

Betul-betul terbaek !!

9:28 PTG
Pernah tgk menu yg diframekan kemudian bagi kat pelanggan utk membuat order makanan ? Tak pernah lagi kan ? Boleh jumpa kat Langkawi je we...

Kita kawin ok ?

2:49 PTG
  “ Awak .. tukar status awak kat Facebook tu eh.. Letak Married .. Baru la takde orang nak ngorat awak nanti ! Boleh eh ? Awak sayang k...

Fesyen Tudung 2012 ..

2:11 PTG
    2011 bakal meninggalkan kita dengan sejuta kenangan .. 2012 melambai kita dengan penuh harapan dan sinar baru .. Selamat menyambut...

Satu kapal rupanya ..

1:00 PG
  Hurm.. makan dah .. Harga ?  Hehe.. Pantai Chenang .. Well.. Hehe.. Little Phuket diorang kata ? Haha.. Belasah je la .. Janji masi...

“ Eh… sorii … “

11:21 PTG
  “ Muhahaha.. kasi gempak kat diorang .. Tensenkan mereka !! Tekan loceng berkali kali !!  “ “ Eh.. I’m sorry… “ Skali salah bili...

Kalah minah saleh !

10:40 PTG
" Takkan minah saleh ni kenal aku kot ?  Blog aku dlm bm. Tgk  mcm kenal 30 tahun je gayanya .. " Sleveless .. seluar pendek yg ...

Pelik tapi benar !

9:59 PTG
Hotel di Malaysia yg banyak bintang mengenakan bayaran kalau nak guna internet .. Kalau yg bintangnya takat sebutir dua , tak la pulak ! L...

Takkan kot ?

7:02 PTG
" Eh , takkan kot ? Lamanya aku tidur.. Takkan terbabas subuh .. hurm.." Huarghh.. penatnya drive smlm .. Dari kul 12 tgh mlm sa...

Dari aku jadi lesbian !

5:30 PTG
  “ Baik aku layan Lion King ni haaa…  Dah semua jantan sibuk jadi gay ! Yang perempuan jadi lesbian .. Yang lurus cam aku ni berapa je ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI