Bila HATI LELAKI bersuara ..

 

Wah.. beria jeee.. lelaki.. kalau bersuara.. gamat dunia.. confirm gaduh punya nii.. hehehe ..tapi tak semua lelaki gitu.. masih ada lelaki yang budiman.. baik hati.. gentleman .. kan kan ?

OK.. malas nak kecoh kecoh .. kita ke senarai awalan .. ehehe.. :

overscurry ( aku confius ngan blogger ni.. yang 'wanita' pon dia join gak.. hahaha.. confius beta ) ..

Ujang9897 ( yang ni pon aku confius.. tengok muka , jantan.. tapi semalam segmen wanita pon dia join .. tukar nama la.. halimah.. boleh ? )

Pembawa_Wacana ( ni atok nak bercerita .. gitu la plak eh )

Huszaini (haa.. rajin join .. laki orang.. sila duduk jauh jauh )

Ana Muslim ( confirm ada ceramah agama sekali neh )

Wan Zulqhairi ( luahan cinta .. ye ke ? tak baca lagi ... hehe)

gaung ( baiklah cikgu gaung )

Shaofie ( peace bro )

KyLe ( bro.. ada awek kirim salam .. tapi bukan sue )

Areliff ( pon peace gak )

Abhamz ( respek ini otai )

18 ulasan:

  1. Xbaca lagi?? sila lah baca ek. haha

    BalasPadam
  2. hahaha...lekat atok la pulak.. saje jadi watak atok..sebab nak bagi nasihat...hihihi

    BalasPadam
  3. ujang vs halimah..bolehla abg ben..ngee..eka takley join lah..bace jer leyh..haha

    BalasPadam
  4. hahaha.. yang j0in segmen wanita + lelaki tu dpt aura semangat dari en. ben..

    j0m kita g0dek2x bl0g mereka !

    BalasPadam
  5. erk..overscurry tu laki ke pompuan? haha...ujang pun...:p

    BalasPadam
  6. hahahaha...smlm tajuk jer sama...isi lain...hihi

    BalasPadam
  7. salam, tq Encik Ben krn telah memilih blog saya sebagai antara yg terawal dalam segmen yg cukup gempak masa kini....

    BalasPadam
  8. dah baca satu luahan..sempat berpikir..nice..

    BalasPadam
  9. Thankz bro..sebab pilih ana antara yg terawal..hehehe

    BalasPadam
  10. haha ujang tu nyah...
    amboi2 sape lah perempuan lain kim salam kat kyle tu ye... hahaha...

    BalasPadam
  11. a a.. ujang tu halimah ke?.. jom jom

    BalasPadam
  12. @Ujang9897

    ang join jugak ke semalam ujang? ni yg buat me konpius sal kenyataan "AKU LELAKI TULEN" tu...hahaha..

    BalasPadam
  13. KyLe ( bro.. ada awek kirim salam .. tapi bukan sue ) hohhhhh hahaha de2 je bro...yg psl ujang 2 100% btl nyah hahahahha

    BalasPadam
  14. sampai hati bro.. aku kan ada tiga kekosongan.. ngeh ngeh ngeh... tq aa!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009