Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 13 Februari 2011

Aku suka blog ini !

 

image Hehe.. sapa punya ? Pernah masuk blog ni ? Mmg sempoi.. ada keunikkan pada blognya ... Nak tau kenapa aku suka ? g masuk dan tengok sendiri ...  RTP

19 komen :

a t i E n a b E r n ! berkata... [Reply to comment]

wargghh ! best nye kalau blog kene promote ngn BA .

Son Of Rubiah berkata... [Reply to comment]

Gadis ayu .. tengok dia tetiba teringat Dato Siti plak .. bukan sebab seiras ke apa .. ciri2 kesopanan dia tu macam Dato Siti je ....

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

wahh...entry pnjng b'jela..tp syok baca..hehhehee

farhaniza azman berkata... [Reply to comment]

saya pon sukee....^_^

JuanYuan berkata... [Reply to comment]

cuba encik ben tengok blog ni pulak..

http://juanyuan.blogspot.com

suka tak?hehe

APi berkata... [Reply to comment]

blog RTP ni memang best untuk dibaca..^^

nur berkata... [Reply to comment]

bestye kan dipromote.... jum visit..
Jemput ke:ALL IN ONE

Askrie Hishamuddin berkata... [Reply to comment]

best best!!

waahh, da lama abg ben tak review blog saya. haha :)

Fiqas berkata... [Reply to comment]

cantik orangnya..pandai BA cari blog utk diporomote ye..:)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

hah! kenal! hehehe~ dia ada adik gak~ n adik dia ada blog gak~

Arif Ikhwan berkata... [Reply to comment]

Salam

JIJI YU berkata... [Reply to comment]

orang kelantan tu..dah penah jumpe ngan die hari tu..mmg spesel..ehehe

Asha Shalina berkata... [Reply to comment]

owh blog ni..lame dh follow dy..hehe..kenal dy kt SB dulu.. ^_^

Kembang Perawan 3288 berkata... [Reply to comment]

Fieyyyyyy!! wah... tahniah2.

aLeen aVriL berkata... [Reply to comment]

sbb owner dia cun ler tuw....

Mira Hana berkata... [Reply to comment]

my junior ny...skarang study at indon..huhu,,congrates dek

syAfA berkata... [Reply to comment]

lagu dia yang unik kan?

NuRuL berkata... [Reply to comment]

fifi!! that's my frens.. stu sek sebelum dia ke indon!! dia mmg suka berblogging pun.. =)

Nurzy berkata... [Reply to comment]

fifi memang ada iras dengan CT..comel..baik!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI