Aku suka blog ini !

 

image Hehe.. sapa punya ? Pernah masuk blog ni ? Mmg sempoi.. ada keunikkan pada blognya ... Nak tau kenapa aku suka ? g masuk dan tengok sendiri ...  RTP

19 ulasan:

  1. wargghh ! best nye kalau blog kene promote ngn BA .

    BalasPadam
  2. Gadis ayu .. tengok dia tetiba teringat Dato Siti plak .. bukan sebab seiras ke apa .. ciri2 kesopanan dia tu macam Dato Siti je ....

    BalasPadam
  3. wahh...entry pnjng b'jela..tp syok baca..hehhehee

    BalasPadam
  4. cuba encik ben tengok blog ni pulak..

    http://juanyuan.blogspot.com

    suka tak?hehe

    BalasPadam
  5. blog RTP ni memang best untuk dibaca..^^

    BalasPadam
  6. bestye kan dipromote.... jum visit..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  7. best best!!

    waahh, da lama abg ben tak review blog saya. haha :)

    BalasPadam
  8. cantik orangnya..pandai BA cari blog utk diporomote ye..:)

    BalasPadam
  9. hah! kenal! hehehe~ dia ada adik gak~ n adik dia ada blog gak~

    BalasPadam
  10. orang kelantan tu..dah penah jumpe ngan die hari tu..mmg spesel..ehehe

    BalasPadam
  11. owh blog ni..lame dh follow dy..hehe..kenal dy kt SB dulu.. ^_^

    BalasPadam
  12. my junior ny...skarang study at indon..huhu,,congrates dek

    BalasPadam
  13. fifi!! that's my frens.. stu sek sebelum dia ke indon!! dia mmg suka berblogging pun.. =)

    BalasPadam
  14. fifi memang ada iras dengan CT..comel..baik!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.