@Food Court , KB MALL .. KELANTAN ..

 

Seperti yang dijanjikan walaupun lewat , tapi aku sampai jugak kat KB MALL .. Merayau punya merayau mencari di mana food court , akhirnya terjumpa si joegrimjow.com.. hehehe ... hehe.. Makin kurus dia .. Tokey herbalife .. sapa nak kurus , leh la cari dia .. huhu..

Skang ni dok tunggu sapa yang ada .. Sapa yang ada ?? Haha.. entah... tak sampai lagi ke atau dok tercari cari sbb tak janji nak jumpa kat mana pon .. Tapi port paling best , food court ni la.. leh duduk sampai pengsan .. lalalala..

Joe g bayar bil  ... aku dah mula menganga kat meja ni dan update entri ni.. jadi sapa sapa baca dan dok mencari aku , aku kat sini yer .. Sampai jam 4 lebih gitu... okeh ?

20 ulasan:

  1. tatau pun pg kelantan..huhu...

    BalasPadam
  2. dekat je kb mall ngan umh mirul...cam nk g jumpe je abg ben...heeee

    BalasPadam
  3. huhu tiap2 hujung minggu mesti pegi kb mall walaupun takde ape nak beli. agaknye org kat kb mall tu dah cam muke saye. wuhuhuhu

    BalasPadam
  4. tak paham laa entry nih. tp ade word kb mall. likee !! hehe

    BalasPadam
  5. arghh..xsempat nk gi lah..
    lam sejam gak pjlnn gi sne..
    meh jerteh pl gtaw ye..hehe

    BalasPadam
  6. alaa....
    ta sempat da nak pegi...
    huhuhu

    BalasPadam
  7. btol2 dah jadi macam ahli parlimen blogger ni..

    hehehe..
    melawat rakyat..

    BalasPadam
  8. Salam.
    Kali terakhir ke Kelantan kira-kira 10 tahun yang lalu.

    Rindu juga nak tengok pasar malam nya..

    TQ

    BalasPadam
  9. hahahahah.. br blk dr kb... xdpt lerrr... :DDD

    BalasPadam
  10. wah! dah tak sempat da nk g bandar kb! lau tak dapat jumpe..hikhik~

    BalasPadam
  11. haha ..food court ek abg ... enjoy sume2:) heee

    BalasPadam
  12. laa...apasal xg kbmall semalam..klau x dpt la jmpa blogger femes ni ambk autograph..hehe

    BalasPadam
  13. jauhnye nk g jmpe ben..
    (^_^)

    BalasPadam
  14. hahaha..nape x bgtw turun kB..??abg ben bile nk singgah ganu..boleyh wak gathering kt ganu plak nnti..ramai blogger2 yg minat abg ben kt sinie..heheheh

    BalasPadam
  15. kwn sy segan nk gi jumpa abg ben.hehehe

    BalasPadam
  16. oh..andai aku masih duk klate..kompom jupo bro ben..hukhuk

    BalasPadam
  17. jelesnya.......
    nk gak jumpa abg ben..

    BalasPadam
  18. tataw pun abg ben ade kat kelantan..aisey man... rugi3

    BalasPadam
  19. kalau tau datang KB Mall boleh belanja makan...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.