Maaf... broadband aku disekat ! - BEN ASHAARI

Maaf... broadband aku disekat !

 

Pagi tadi , celik mata .. tengok blog.. tak leh bukak.. Ni mesti internet kat area Putrajaya wat hal  lagi... Terdetik kat dalam hati aku..

Tak kisah... kang g Low yatt .. mesti ok.. Tapi bila sampai sana... hurmm... g kat celcom.. dia kata tak bayar padahal wife aku kata bayar dah ... Grrr.... tak pe.. bayar dulu.. nanti check ngan Cimb..

Jadi.. nak tak nak.. kena guna wi-fi free.. Tak bayar ? Tiap tiap bulan bayar .. Tapi jumlah dia bukan seperti yang sepatutnya.. beratus ratus okeh !

Hurm... ni aku guna ?? nanti cerita.. nak g bangi jap.. g pasar malam sana ...

13 ulasan:

  1. haha.lepas nie ben kena guna Broadband lain! celcom memang selalu problem!

    BalasPadam
  2. sepanjang pagi tadi fa punya streamyx pun problem. tm kata line down. tapi skg dah ok...

    BalasPadam
  3. Bhahaha..kesian... Pergi pasar malam tu jangan lupa beli ayam goreng atau ayam panggang kita menjamu selera kat blog ni

    BalasPadam
  4. wah..yeke..mahal la mcm tu..abg ben guna yes ke..haha...streamyx ke..(eh..betuk ke ejaan nie...)haha..

    BalasPadam
  5. abg ben gi pasar mlm bangi dekat ukm tu eh?

    BalasPadam
  6. salam, sekarang ni kat mana-mana pun ada wifi....(bandar je...)

    BalasPadam
  7. nk g pasar mlm bangi,,huhu..jumpa kt sana...

    BalasPadam
  8. broadband memang suke buat orang merajuk.. kehkehkeh..

    encik ben pergi pasar malam section 16 ke??

    BalasPadam
  9. unifi.. laju dowhh.. tak de buffering.. hahahaa

    BalasPadam
  10. Semalm dapat email cakap internet prob...tah nie pun sealiran dengan bro ke tak...start 12 malam till 7pagi

    BalasPadam
  11. bb mmg limit penggunaan dia... huhuh.. tension.. :P

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.