Khamis, 24 Mac 2011

GENG GENG yang dah siap !

 

Hahahaha... adeh.... berikut geng yang dah siap ... no 1 dan ada.. no 2 dah .. kita mula dengan no 3 ..

3. Geng Kotoba-eksperesi

4. GENG LEKATLEKIT

5. Geng Kami Tak Hot

6. GENG GANU KITER

7. GENG MANTOP BLOGGERS

8. GENG KITA SERUMPUN

28 komen :

Hanieqha berkata... [Reply to comment]

yeah!!
kita serumpun serumpan..

:D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

ahahaha kata nak tdo beng..

yeahh itu dia GENG MANTOP BLOGGERS..

kak pinky syg korang smua..korang mmg lawaksss! ;)

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

HAHAHAHAA...


GENG SAYA NO.1 YE AWK2... HAHAHA

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

sye geng nombor 7~ sangat bangga dan enjoy!!!

Areliff berkata... [Reply to comment]

bro ben lepas siap nak wat ape plak? stil tak paham lagi...nak kene wat entry ke macam ikan ape tu ke dah abis dah :p

solo molo berkata... [Reply to comment]

no 8...
hahaha...
pening pale nak carik gr0up...

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

lagi sorang je bro ben! wat nescafe pastu tetiba menghilang, huk3

Cik Lyana ヅ berkata... [Reply to comment]

ouhh. kate nak tido. :)

iz berkata... [Reply to comment]

uiyo..gempak tul la..hehe..berentap kaw2 la ni..

Asyieq-iN Rkey berkata... [Reply to comment]

geng kite no 5..o~~yeah~~...ok la tuh~~

HAJAR AZMAN :| berkata... [Reply to comment]

geng sye pulak no 5. puhh. letih betul ! hehe. tp enjoyy.

efa nur berkata... [Reply to comment]

hahaha..kesilapan teknikal td..

sekarang semua ahli kelab dah wat entry sama..tak kire, nak submit jugak..hehe


kami "SUPERBLOGGER" heee :D

http://efagurlz.blogspot.com/2011/03/kami-superblogger.html

nur amalina bt athman berkata... [Reply to comment]

GENG BLOGGER JALANAN.NO.2 :D

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

wah dah masuk carta group lekat lekit... penat gila game ni tp best

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

ketua budak2 baru : nadiem sharmz

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/geng-semputterhebatcom_24.html#comments

mekasih incik ben!..hehhe

Tok Esah berkata... [Reply to comment]

ben~~ sebelum tido!!! lepas tuh kena buat entry tak sal mcm ikan tuh?? still blur..

kiteroang terlambat coz duk sama2 fikir idea nak buat entry mcm tuh lah td.. nak cari ahli geng kejap geng, semua duk bincang lam group terengganu blogger.. hahaks

Tok Esah berkata... [Reply to comment]

@putERi-kAtEk

katek!! eleh.. grrr!!! hehe

aliarosli berkata... [Reply to comment]

adoi,hahhahhah
memang tertinggal jet pejuang tol
tak sempat nak berjuang
tenet dah terputus
bukak-bukak dah macam kelam-kabut je dorang nie
adoiiii

hahhahhahhha,enjoy lah yep
dah blur,tak reti nak sambung

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

go go go geng lekat lekit hehehe

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI berkata... [Reply to comment]

nmbor 4.... :)

jaa64 berkata... [Reply to comment]

hahahaha..jenguklah no.6 tu..semua terengganu :)

Apiz berkata... [Reply to comment]

kui2....kami tak hot...tp kami cool? XD

Affy Ronan Affandy berkata... [Reply to comment]

Alaaa,nak join,tapi xde group,bru perasan tadi,xperla,next time

MuMMy CHoMell berkata... [Reply to comment]

adoooya... nk tdokan ank dgn aku2 tertdo.. terlepas sudah.. bgn2 da ade 8 geng ditubuhkan.. errrmm aku nk bergeng ngan sape ni???!

eyna azmi berkata... [Reply to comment]

ala terlepas la games nie ...nak join jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Myvitrd berkata... [Reply to comment]

aik..bila masanya tubuh geng2 ni..aku tertidolah ni malam tadi.. adeh.. tak sempat nak buat apa2.. ada peluang nak join mana2 geng yg kosong ke ni?

AdiSuda berkata... [Reply to comment]

Ben..mmber kami lagi sorg g sekolah..dia tak wat entry ag..huhu..mcm mna nie??lmbt kn ckit due date boleh tak??

izatul qisteena berkata... [Reply to comment]

Alaa...qiss pown nk join jugak..hurmm..terlepas sudah..huhu
bila pulak abg ben nk wat contest baru..QIS MESTI JOIN! hehe.

izatul qisteena new update: http://izatulqisteena.blogspot.com/2011/03/korang-jangan-baca-entry-ni-taw.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI