GENG GENG yang dah siap !

28 ulasan:

  1. yeah!!
    kita serumpun serumpan..

    :D

    BalasPadam
  2. ahahaha kata nak tdo beng..

    yeahh itu dia GENG MANTOP BLOGGERS..

    kak pinky syg korang smua..korang mmg lawaksss! ;)

    BalasPadam
  3. HAHAHAHAA...


    GENG SAYA NO.1 YE AWK2... HAHAHA

    BalasPadam
  4. sye geng nombor 7~ sangat bangga dan enjoy!!!

    BalasPadam
  5. bro ben lepas siap nak wat ape plak? stil tak paham lagi...nak kene wat entry ke macam ikan ape tu ke dah abis dah :p

    BalasPadam
  6. no 8...
    hahaha...
    pening pale nak carik gr0up...

    BalasPadam
  7. lagi sorang je bro ben! wat nescafe pastu tetiba menghilang, huk3

    BalasPadam
  8. uiyo..gempak tul la..hehe..berentap kaw2 la ni..

    BalasPadam
  9. geng kite no 5..o~~yeah~~...ok la tuh~~

    BalasPadam
  10. geng sye pulak no 5. puhh. letih betul ! hehe. tp enjoyy.

    BalasPadam
  11. hahaha..kesilapan teknikal td..

    sekarang semua ahli kelab dah wat entry sama..tak kire, nak submit jugak..hehe


    kami "SUPERBLOGGER" heee :D

    http://efagurlz.blogspot.com/2011/03/kami-superblogger.html

    BalasPadam
  12. wah dah masuk carta group lekat lekit... penat gila game ni tp best

    BalasPadam
  13. ketua budak2 baru : nadiem sharmz

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/geng-semputterhebatcom_24.html#comments

    mekasih incik ben!..hehhe

    BalasPadam
  14. ben~~ sebelum tido!!! lepas tuh kena buat entry tak sal mcm ikan tuh?? still blur..

    kiteroang terlambat coz duk sama2 fikir idea nak buat entry mcm tuh lah td.. nak cari ahli geng kejap geng, semua duk bincang lam group terengganu blogger.. hahaks

    BalasPadam
  15. adoi,hahhahhah
    memang tertinggal jet pejuang tol
    tak sempat nak berjuang
    tenet dah terputus
    bukak-bukak dah macam kelam-kabut je dorang nie
    adoiiii

    hahhahhahhha,enjoy lah yep
    dah blur,tak reti nak sambung

    BalasPadam
  16. hahahaha..jenguklah no.6 tu..semua terengganu :)

    BalasPadam
  17. kui2....kami tak hot...tp kami cool? XD

    BalasPadam
  18. Alaaa,nak join,tapi xde group,bru perasan tadi,xperla,next time

    BalasPadam
  19. adoooya... nk tdokan ank dgn aku2 tertdo.. terlepas sudah.. bgn2 da ade 8 geng ditubuhkan.. errrmm aku nk bergeng ngan sape ni???!

    BalasPadam
  20. ala terlepas la games nie ...nak join jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
  21. aik..bila masanya tubuh geng2 ni..aku tertidolah ni malam tadi.. adeh.. tak sempat nak buat apa2.. ada peluang nak join mana2 geng yg kosong ke ni?

    BalasPadam
  22. Ben..mmber kami lagi sorg g sekolah..dia tak wat entry ag..huhu..mcm mna nie??lmbt kn ckit due date boleh tak??

    BalasPadam
  23. Alaa...qiss pown nk join jugak..hurmm..terlepas sudah..huhu
    bila pulak abg ben nk wat contest baru..QIS MESTI JOIN! hehe.

    izatul qisteena new update: http://izatulqisteena.blogspot.com/2011/03/korang-jangan-baca-entry-ni-taw.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009