BLOGGER suka bikin panas !!

 

image

Komen ini aku amik dari blog SINI .. Tu pon sebab dia ngadu kat aku ... Ini isu rokok ...

Apa pendapat korang wahai blogger yang bijaksana ? Apakah blogger ni mencari isu untuk panaskan blog mereka ? Eceh.. sudah jadi macam wartawan tabloid lak eh ..hehehe ..

Ada kes lagi best ..sat nak p tengok balik .. Yang ni lagi best .. Lelaki yang punya blog adalah GAY .. Tak caya ? G baca kat entri INI ..

Macam macam perangai manusia kan ? Ada otak tapi takmo pakai.. Ada yang pakai tapi tak sepenuhnya .. Ada yang pakai sepenuhnya tapi dah jammed pon masalah gak .. haih...

Apa pon , ramai nak join gathering kat ALAMANDA nanti.. Kita jumpa di bowling eh.. kasi berdarah tangan dulu baru kita bersantai menghabiskan ais batu kat food court.. Semua ditanggung oleh mereka .. hahahaha.. Sendiri laaaa ...

25 ulasan:

  1. tak habes-habes ngan orang kaki dengki ni! walaweeehhh!

    BalasPadam
  2. anon tue nape??..nakal jew..hehe
    tak pat join gathering..kite busy dengan carik rumah sewa.. =(

    http://quraishahir.blogspot.com/2011/04/iklanattention-please.html

    BalasPadam
  3. kesian anonymouse tu,
    die ckp org bodoh,
    tpi die yg bodoh ish3

    BalasPadam
  4. tanak main boling...nanti kalah..haha

    BalasPadam
  5. Orang bongok jer pikiran kolot mcm tu

    BalasPadam
  6. cik anon ni memang nak mampos tol La .. huhuhuhuhu

    BalasPadam
  7. pengecutttttttttttttt....heeeee,peace^^

    BalasPadam
  8. ahahaha ni kes mak enon lagi,. tak habis2 mak enon ni ibarat baling batu tapi sembunyi tangan btw maybe tak dpt join dah janji ngan adik beradik gi memancing kat nilai

    BalasPadam
  9. kita bako aje kite bako reramai =,=

    BalasPadam
  10. zaman skunk smua owg da makin lazer mulut kan..hurmmm

    BalasPadam
  11. harga yg perlu dibayar oleh seorang blogger.. pendengki tu ramai jer nk menghancurkan kita... btw, gathering tu.... jelesnyerrrrr.... =(

    BalasPadam
  12. cube buat gathering kat depan umah aku ke, kat tepi office aku ke, sonang sikit...hahahha

    anyone can tell me what is ENON is all about?damn aku tak tahu...hahaha

    aCap
    ke blogku, entry terbaru: Apa itu Jam Populasi?

    BalasPadam
  13. waaahh..bila gathering kat ALAMANDA tu?? mau join jgk....huhu

    http://efagurlz.blogspot.com

    BalasPadam
  14. Gathering. . Wahhhh bestnye! Sedih tak dapat join!

    BalasPadam
  15. anon ni biasanya komen mereka banyak yang x puas ati. huhu

    BalasPadam
  16. ada juga yg jenis mcam tu yer... siannya.

    BalasPadam
  17. bkk blogger yg gay tu...sekali tgk...alamak kawan sekolah ak la weh..

    BalasPadam
  18. abang bennnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!! patutlah.........T_T

    terima kasih! :)))

    BalasPadam
  19. as salam..
    argh! nak join!
    gr...keja! keja!
    adei..

    =_="

    hm..tu la.sebaik-baik nikmat yang diberi oleh-Nya, disalah gunakan.hm..

    sains tak menipu bila..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.