Dan mereka yang PALING PANTAS DAN TEPAT ialah !

34 ulasan:

  1. tahniah kepada pemenang!!! kalini saya kasi chance menang....

    lepas ni...NO WAY!!


    hahahahahaa

    BalasPadam
  2. fuyo bro ben, tak pi makan dayana mcm ni hik3. enjoy la blogwalking cmni :)!

    hee, bestnya dapat jadi no 1 dlm antara 5 yg terpantas !

    BalasPadam
  3. tak sempat nak jawab,
    da ade pemenang, haha

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. TERIMA KASIH ABANG BENGGG KERANA BUAT SEGMEN KETIKA SAYA TENGAH MASAK BUBUR KACHANG :(

    BalasPadam
  6. ahahahahahah! kejammmm!!!!

    tahniah my dan semua2!!! ;)

    BalasPadam
  7. Ya Allah... dah ader pemenang ek..saya baru terhegeh2 nak join.. kuikuikui... susah la boss dok kacau... EN BA, kalau x jawap soalan 1 leh ke terus jawap soalan 2? - Thanks

    BalasPadam
  8. yea org prtama komen...and org ketiga paling pnts dn tepat...heheheh...abg ben! sronok btul lah men game cni...bgus nk tjamkn minda dh nk dkt exm ni...hihi

    BalasPadam
  9. tak sempat la pulak..haha.xpa xpa

    BalasPadam
  10. waaaaaa... congratulations wat pemenang! tak sabar nak tunggu next game.. ^_^

    BalasPadam
  11. haishh. baru anta penyertaan. uhuks. busy lah rini abg bengg. sobsob T.T

    BalasPadam
  12. xmo juin dah esok .. grrr padan muka ujang tak menang kakaka

    BalasPadam
  13. tahniah pada yg menang!
    terlambat sikit je, pening cari jawapan soalan no.3..hehehehe

    BalasPadam
  14. adehhh...lembab macam siput ai neh

    BalasPadam
  15. wah2..ligat btol la abg ben ni,lum sempat cari jawapam dh ada pemenang.fenin nk carik,otak lembap.huhuhu..

    BalasPadam
  16. tahniah..tahniah..tahniah pd pemenang..
    terlambat daa kali ni.. xper tunggu soalan 2..huhu (^_^)

    BalasPadam
  17. alamak terlambat, fenin suda, sib baik dah makan ubat darah tinggi.. ekekke.. tah niah buat akak yang comel tu

    BalasPadam
  18. tahniah... soklan 2 pehliss... saya tunggu dpn pc jer nih hahaha

    BalasPadam
  19. lol..baru dok joging cari jawapan...


    oke-okeh rehat mata sat...

    BalasPadam
  20. hahhaha...lom sempat join dah ade pemenang...hahahha...

    BalasPadam
  21. tahniah kepada yang menang
    sian saya
    x sempat nak wat entry dah ade yang menang, penat klik 100 page
    huhu

    BalasPadam
  22. alar.. buat lar time break.. time kojo mcm mano nak join... =.=!

    BalasPadam
  23. wahhh :( terlepas plak ! huhu
    tga keje T_T

    BalasPadam
  24. perghhh traffic naik mendadak. haha terima kasih abang bennnnnn! =D

    BalasPadam
  25. huwaaa...menchik..menchik..menchik..saya xdpt join...baru balik dr sekolah..huhuu~

    huwaaa lagi..malam ni busy nak buat preparation untuk esok..sedih lagi..T___Tv

    xpe la...kalau berkesempatan saya nak join..hehe ^__^v

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.