Gathering Alamanda , Putrajaya 2011 ..

51 ulasan:

  1. saya sangat jeles!

    kenapa selalu gathering dekat area kl,putrajaya and selangor je???

    huhu

    BalasPadam
  2. Gathering ni utk sape ye Sifu Ben?hehe..nyibuk nak tnye..

    ade terbaca sumer nak g alamanda..mungkin termiss enri nih.haha

    BalasPadam
  3. jeles! kim salam benci kat semua.. uwarrrrrrrrrrrrrrr!!!

    BalasPadam
  4. amboi2..kemaen lagi..hehe...*nada jelez..

    BalasPadam
  5. yuyu xnak wat gathering?hehe..

    kalau yuyu wat nak join la..hehe

    BalasPadam
  6. huwaaa dah dekat je kite tau.kirim salam sayang kat semua.tak sbr tgu n3 seterusnya yehaaaa....

    BalasPadam
  7. WUWUWU.BESTNYA.BILALAH BERPELUANG MCM NI T_T

    BalasPadam
  8. Along pun ada?? jahat nye along.. sampai ati x hajak aku ... Hahahha

    BalasPadam
  9. dah nampak along usop!!! hahahaaha...

    KIM SALAM ALONG USOP!! hahahaa

    BalasPadam
  10. yeaah..dah pernah rasa pengalaman ni..keh3..

    kim salam semua..*bajet dorg kenal =P

    BalasPadam
  11. salam...wah bestnyer...
    nk ikut jgk hehehe

    http://izznchaa.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. bro bole join lg tak ni??hahah

    BalasPadam
  13. Errr.. Ben nanti set awal2 leh turun!

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  14. alaaa.. lupa nak tanya enchik ben semalam sal ni.. waaaa. jeleshh sebab tak dapat p skali.. T.T

    BalasPadam
  15. mas sampai ati kamu tinggalkan pinkyyyy di sini warghhhhh..

    pok bengggg meh la dtg ganu...hukhukhuk

    BalasPadam
  16. jeles...tapi kalu dijemput pun bukan dapat kebenaran pergi pun...benci

    BalasPadam
  17. Tak aci !!!!

    p/s : bawu perasan header baru lbh close up gitu..

    BalasPadam
  18. perghhhh bile nk bowling ? lain kali blh wat tournanment 4 blogers

    BalasPadam
  19. pkl brapa korang balik nak gi gak nih

    BalasPadam
  20. bro ben..kim salam kt semua..hehehehhe~~



    selamat menjamu selera..




    ^____^v

    BalasPadam
  21. Dok sedap2 follow blog org tetibek dah xleh follow..

    Mintak tolong genius2 blogger help me..

    Tak paham lers!!

    BalasPadam
  22. abg ben, tak dapat join tak sukannya jealous okay!! tapi kirim salam dekat semua yee!! dari saya hidayah.. :)

    next time buat lagi mcm abg ben saya nak join..

    BalasPadam
  23. yg lone ranger senang arr nak gerak...kalau mommy cam ai...jenuh nak heret 'tentera' sekalik... hehe uk ke ptjaya bukan jauh mana pun.hopefully one fine day bulih join u ols:) have a nice gath

    BalasPadam
  24. lau abg ben wt gathering smlm mesti terserempk korang kt alamanda kn,huhu

    BalasPadam
  25. wah, bestnyahh! abg bengg mehla turun taiping ! heee ~

    BalasPadam
  26. nasib la cik sue tak jadi follow mas saari tu...keh3 klu takpasti mukaku ada disitu jua....

    BalasPadam
  27. dekat ni je.. wuwuwuu.. segan nye nak pegi..

    BalasPadam
  28. nak jeles tapi tak sampai... huhuhu bukan zaman aye la nak gathering bagai nih... dok gathering kat ofis tunggu student pjj dan plk yang tak kunjung tiba, tutup ofis kang ada pulak yang nefon.... huk3

    BalasPadam
  29. hehehe..sya kt presint 18 ja ni.. tapi kn jdy baby sitter~ hihhi
    kim slm kt smua..

    BalasPadam
  30. waaaaaaaaaaaaaa......nk ikut gk nii...huhu..tp jauh bangat....best nyaa diorg tu...huhu...

    http://violencexx.blogspot.com/

    BalasPadam
  31. wah best gitu...tp xdapat nk g...huhuhu...len kali kot..hehehe

    BalasPadam
  32. patotla tak nampak...MK kt dalam RASA tdik...

    BalasPadam
  33. Waaaaaaaaaaaaaaaa sangat sangat jelouseeeeeeee

    BalasPadam
  34. perghh... bestnye... bile nk wat kat ipoh plak abg ben...?? hehehe

    BalasPadam
  35. waaaa... nak join juga.. huhuhu.. tp jauh la pulak..

    BalasPadam
  36. jeles ! haha
    bro ben , kem slm kt mas ahmad safwan sbb tk bwk eyja skali .
    wakakaka;D

    BalasPadam
  37. semua di jemput hadir ye..??

    BalasPadam
  38. SaLaM aBG BeN...

    NYeSaL BaTaLKaN FLiGHT Ke K.L... HuHu!~

    BalasPadam
  39. bro ben.. nk gambar kite berdua tuh.. my tade laaa... isk

    BalasPadam
  40. link sy takde...
    sy dtg awal ok...
    huwaa...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.