Jom Bikin Filem : The Bloggers

 

Contoh terbaik dari otai penulis skrip drama/filem ... jeng jeng ..

Filem ini mengisahkan tentang Siew Ling seorang remaja cina yang amat meminati seni khat. Ini membuatkan ayahnya Siew Boon naik berang, ini kerana kredibilitinya sebagai seorang penulis kaligrafi cina yang termasyur tercalar. Sudah berkali kali Siew Boon meminta supaya Siew Ling mempelajari seni kaligrafi namun Siew Ling enggan. Menambahkan kemarahannya apabila dia mengetahui bahawa Siew Ling telah terpikat kepada cikgunya yang mengajar seni khat kepadanya iaitu Cikgu Martias.

Amacam ? Nak baca lagi ? > http://bit.ly/dHFP5K

Dan mereka yang dah menghantar cerita cerita mereka ..

http://bit.ly/hMtTdp

http://bit.ly/fnavx1

http://bit.ly/emC532

http://bit.ly/fJycpZ

http://bit.ly/emdNxe

Sapa paling best ??

14 ulasan:

  1. rasanya yg paling best yg http://bit.ly/hMtTdp

    huhu verangan dan perasan ;p

    BalasPadam
  2. waaa..best2 cerita korang...teruskan


    http://cayob.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. wooww..abg ben wat header baru...
    nampak sangat baru bukak blog..huhuk.

    BalasPadam
  4. Terima kasih kepada yang offer saya jadi watak dalam cerita korang .. hehehe .. winks2 kat sapa tu ehh .. hehehe..

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  5. da tamat ke?

    nk join jgk

    tk kira!!!!

    BalasPadam
  6. waduh terkembang kuncup hidung I dibuatnya hehehehe.. Thank you Ben =)

    BalasPadam
  7. hahaha ! <-- gelak jahat

    mane citer sue tak masuk pong !

    BalasPadam
  8. eh ade lah ..hihi baca lah kawang2 ..

    BalasPadam
  9. menarik tertarik memang deboommm

    BalasPadam
  10. sori guys...pepandai je letak nama korang..hahahha
    thanks en.ben!! ai lepas pinky mama!!! yeahhhh

    BalasPadam
  11. Memang hebat la mereka ni buat cerita..aku belum ada idea tadi...tak dapat nak join..hehe..Tahniah kepada kawan blogger yang kreatif ni.

    fly higher

    BalasPadam
  12. Best2, tapi lagi best kalau dapat senaraikan url diorang tu directly, yelah... tak perlu pakai url shortener tu (http://bit.ly/.....). Lagi best camtu, cam dolu2.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.