Kenapa aku kata FACEBOOK best ???

 

image Ini untuk bulan lepas yer...

image

Dari April 2010 - April 2011  ..

 

Gamaknya pasti akan kata , kalau Facebook tutup camana ??? Persoalannya apa jadi kalau Facebook tutup ? Sapa yang rugi ? Myspace ada.. Friendster ada.. Twitter ada ..banyak lagi kan ? Jadi nak kalut apa ? kan kan ...

31 ulasan:

  1. hebatnye bro...sy malu nk ade fb utk blog.heeee.ana mmg pemalu pong :P

    BalasPadam
  2. wah....tingginya trafik...

    tapi kan abg ben, facebook ngan twitter, n myspace n frenster tu sama..hihi..facebook bez g kot :D

    BalasPadam
  3. memang layak digelar dengan nama blogger popular dan hot...
    hehehee

    jom baca

    .: KRONOLOGI ZAMAN YANG WAJIB DIFAHAMI OLEH UMAT ISLAM KINI :.

    BalasPadam
  4. fb tak best..~
    meralik kan org jep..urgghh..=)

    BalasPadam
  5. fb xtutup pun spt yg digembar-gemburkan sblm ni..

    BalasPadam
  6. aBG BeN MeMaNG TeRBaeKKKKK!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  7. Jauhnya bro... aku baru meraikan uv 1000..... Thanx bro... di noted dalam entri terbaru....:)

    BalasPadam
  8. most of your tips i follow mr.ben
    yup ada perubahan dlm blog saya...
    why don't you write a book about blog?
    jual online jer sure..meletop bro... hehehehe

    BalasPadam
  9. sememangnya facebook tempat yang bagus untuk promote blog..hehe

    BalasPadam
  10. wow dasyhat nya traffic.. kalah polis traffic hoho

    BalasPadam
  11. alternatif laen kn ade.. harus bjk b'fkir.. ^^
    *fuh! tggi uh trafik bro..

    BalasPadam
  12. tp kalau FB tutup, ssh la sket nk mula balik dr bawah. nmpk cm xcool lak BA ada myspace. nmpk kegila2remajaan sket. huhu

    BalasPadam
  13. mmg terkedu la tgk trafik bro ben ni. sy x buat utk LIKE di FB ni. nak kena study lg la bg blog makin mantap.

    BalasPadam
  14. setuju sgt. walaupun xde fb khas utk blog tp suka promote blog kat personal fb. seronok sgt kalau ada kwn2 yg baca pastu komen kat fb. walaupun diaorg xde blog & x komen kat blog sy tapi sy puas hati sbb hasil tulisan d baca oleh mereka ^^,

    BalasPadam
  15. xkan tutup lah.. makin diupgrade adalaha..

    BalasPadam
  16. wow bestnya abg ben..traffic kaw2 gituu..=)

    BalasPadam
  17. As salam...
    pesbukkkkk kn diari manusia zaman nie.. kalau dok knl2 pon,sure owg akan tnya.. ada pesbuk????? EKEKEKEKEKE
    -tRafikkkkk jem giler.... syukur2~ HEHE

    BalasPadam
  18. oOoOwh FB.. nyesal aku ignored kan ko..huhuhu Ok.. im back FB!!

    BalasPadam
  19. bile la trafik aku nak tinggi mcm nie??hehe

    BalasPadam
  20. Kan.... *sambil angguk angguk kepala* hehehe...

    BalasPadam
  21. Kalau sy check traffic sy yg xseberapa tu mesti dari ben ashaari yg byk kan!!

    Macehh ye ben!!

    BalasPadam
  22. wahh..tgginya trafik..klu dpt trafik mcm tu kn best. .hehe. .

    BalasPadam
  23. wow tingginya trafik! hmm mama pun dah ikut your advice, berjinak jinak guna fb utk promote blog, hopefully leh sukses cam u :-)

    BalasPadam
  24. tinggi gile trafik!! memang hebat r

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.