Ketidakpuashatian melanda bloggers !!

 

Hahaha.. ramai bloggers menyerang aku dengan segala senjata yang ada tapi sayangnya aku mengelakkannya seperti hero dalam filem MATRIX .. yearghh.. sat nak pakai spek hitam.. baru macho .. ok , sila sambung serang !

Mereka mereka ini tidak mahu menerima yang mereka dah tewas !! Come on ! Kan aku kata , kena la kreatif skit .. Aku kan suka peningkan kepala korang .. hahaaha.. sat nak lari ..

Sebab tu la aku bagi 3 soalan jer.. kalau 5 , aku takut adi budika tu masuk spital ari ni .. haaaa.... 3 soalan mudah.. tak suruh buat dalam bentuk karangan pon.. suruh geledah jer.. sesekali geledah je kumpulan jiran.. haaa.. bukan selalu .. hahaha..

Haaa.. tu la... salahkan adi.. dia kata soalan aku kacang... aku kacangkan je la soalan aku.. cuma aku bagi kacang tanah jer.. hahahah... ok ? So dah ready untuk GEGAR NO 4 atau dah insaf ???

22 ulasan:

  1. Mr.Ben, terima kaseh... sile baca entry ni.. trm ksh.. =)

    http://mizztina.blogspot.com/2011/04/mrben-saya-bukan-nak-meraih-simpati.html

    BalasPadam
  2. insaf buat seketika..ahahahaha

    BalasPadam
  3. dah insaf -___-' hakhak.takdelah x)

    BalasPadam
  4. Sat bro..nak kencing....dah tak tahan... Cucu tumpang encing....

    BalasPadam
  5. abg ben..

    yang no 4 tu tunggu pening ni ilang la..

    haha

    BalasPadam
  6. diorang tertekan sgt2 tu sebab nak menang jugak berader ben oiii..hahaha...jom kita berlumba rebut buku ni...

    http://taufiqhafiidh.blogspot.com/2011/04/buku-ferrari-berharga-155000-pound.html

    BalasPadam
  7. ko disable kan link tadi..aku tau!! kalau tak kitorg semua betol!!!

    elehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..aku tau trip jahat ko la ben..common la....

    BalasPadam
  8. gegarkan lg abg ben!!!!! jgn bg pening..hehe:)

    BalasPadam
  9. erkk..
    tak de jwpn yg btl lagi ke??

    BalasPadam
  10. apekah soklan2 nye ittiew? terlepas bas lew

    BalasPadam
  11. hahahahah!! nak jadi hero cite matrix.. :p

    BalasPadam
  12. hahahaha! kejam! kalo masuk spital tak tau la ye..

    BalasPadam
  13. hahahahaha...belum insaf!
    kali ni nak menang....hahahahaha

    BalasPadam
  14. Tak sempat nak join yang no 3 la..bz sikit tadi..hehe

    BalasPadam
  15. hehe..xsempat nk join..adehh..ruginyerrr...kalo sbtu ni baru leh on9 lamew2..huhu..ada straight test 2,3 hri ni..

    BalasPadam
  16. KALAU PASAL TU PON DIORANG NAK EMO,TAKTAULAH KAN XD

    BalasPadam
  17. hahahha..dorang semua jeles shida menang..mata kita tajam kan..en ben

    BalasPadam
  18. kacang? kacang goreng sedap...heh3...*tetiba...*

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.