Kisah malam pertama ku .. jeng jeng jeng ..

 

Aku tak teringat cerita ni langsung tapi tadi dalam kereta , wife bukak kembali cerita ni .. Adeh.. dia punya gelak tak hengat punya .. Aku ? Aku wat bodoh jer ..

Dia kata malam pertama , diserikan lagi dengan satu kejadian di luar jangkaan . hehehe.. nak tau ke ? Ala.. tak yah la.. segan .. hahaha .. poyos je ..

Jangan dok membayangkan yang bukan bukan arrrr... Korang tau la nanti bila kawin ... terutama lelaki laa.. penat wooo .. maka lenalah aku ...

Tiba-tiba wife pukul aku .. Terkejut aku .. aku tanya la kenapa .. Dia jawab pasal apa aku 'smackdown'  dia ???  Hahaha.. smackdown tu macam menyiku laa... kena kat rusuk dia lak tu.. dia kata aku siap bangun cam ala ala wrestling tu haaa.. hahaaa.. adoiii ..

Aku pelik betul laa.. pasal apa leh mimpi kejam sejak kawin .. hahaha.. tak sebenarnya .. Aku pernah gak mimpi gaduh.. kesannya.. aku tumbuk dinding.. hahahha.. sedar sedar bengkak tangan.. arghhh...

55 ulasan:

  1. pehhhhhhhhhhhhhh! silap hari bulan wife abang bengg jadi roti canai!

    abang benggg! jemut makan roti canai saye buat ^^ hehhe.. tenyeh tenyeh cam tenyeh taik hedong je :P

    BalasPadam
  2. hahahahahaha...
    mengong lahh...
    sakit perut gelakk...
    hahahahahahaha

    BalasPadam
  3. Pok Beng ni gokkk...hahaha..kesian kat wife, x psl2 kena smackdown!

    BalasPadam
  4. Kih2.wat lawak kot abg ben nih pagi2.. Sakit perut gelak...hak5..

    Nak terguling2 jap..kih5

    Dahsyat gak sifu ben nih klu dah mimpi gaduh2..sblom tdow bce doa ea ;)

    BalasPadam
  5. hahahahahaha... kaki ngigau abg ben ni... hahahahaa... adoii tak thn gelak..

    BalasPadam
  6. hahahaha ..kecian kat wife abe beng jadi mangsa

    BalasPadam
  7. adoii...bahaya ni.. abg ben tdo ngigau..

    BalasPadam
  8. mimpi kejam lepas kawen?? OMG! kena letak bantal yg banyak la mcm tu..protection..bahaha~ =P

    BalasPadam
  9. ermmm main smackdown plak ni bahaye ni,. hehehehee

    BalasPadam
  10. kuat ngigau jugak nih...ha ha ha

    BalasPadam
  11. penah jugak la merasa kena tubuk ngan orang sebelah masa tengah tido..

    BalasPadam
  12. pergh dahsatnyeee mimpi abg ketak nihhh...

    kena ikat kat kepala katil nih ish

    BalasPadam
  13. uishhh kesian wife abng bennn.....ouh sungguh sadis

    BalasPadam
  14. hahaha, adoi, mlm pertama dah wat hal main siku2 ni. terkejut wife.hahaa

    BalasPadam
  15. uwargghh.. saya pun kena siku gak malam pertama.. apa kes?? suami boleh cakap die terkejut tetiba ada orang kat sebelah dia. yerla, selama bujang tidur sendirian kan.. kenangan betoll.. kalau dikenangkan kembali memang kitorang gelakk..

    BalasPadam
  16. salam...wee..pagi2 senyum baca entry abg ben..wife abg mesti pasang perisai hari2 takut kene smackdown lagik..hihihihi...

    BalasPadam
  17. perghh.. dinding tu bang.. masa tu bdn bang ben dah berketul2 tak? kalau iya, confirm dinding tu ada keretakan

    BalasPadam
  18. pesanan untuk isteri abg ben : Sila ikat abg ben semasa tido..takut2 ia bertindak diluar kawalan..hahaha

    BalasPadam
  19. hahahaha...bahaya nie...terpengaruh sampai masuk mimpi...hadoiiii

    BalasPadam
  20. ganas nyer mr Ben..mesti kuat ngigau ni

    BalasPadam
  21. Fuuhhh!! Dasyat gak abg Ben bila tdoq ek... Mujuq my hubby kurang sikit dari abg Ben pnya smackdown :)

    BalasPadam
  22. hahahaha.. semoga suami saya nanti tak buat macam tu. mau penyek saya kene wrestling.. ^_________^

    BalasPadam
  23. abg benggggg????
    nape smapai mcm tu skali?
    haaaaa???????

    BalasPadam
  24. abg benggggg????
    nape smapai mcm tu skali?
    haaaaa???????

    BalasPadam
  25. Ya Allah...slamat tak da pape kak zila...en ben dah la besau...ish..bahaya betul la..heheh

    BalasPadam
  26. tak sabar tggu mlm pertama..hahahaha


    pelik juga ek ngigau2 ni..ish3

    BalasPadam
  27. setiap orang ada ke'pelik'an tersendiri..dah kawen baru tau.hahaha sabar jelah dpt pasangan cenggitu.baik ke buruk ker...tetap harummmm:) moga both of u bahagia sampai syurga:)

    BalasPadam
  28. hehehee...dasat tul!
    mimpi siap ngan gaya sekali tu..

    BalasPadam
  29. perghhh nasib baik kene siku jek .. kalau kene penerajang ... adossssss

    BalasPadam
  30. naseb baik wife abg ben tak wrestling skali.. hihi.. :)

    BalasPadam
  31. nasib wife ko tak terus report polis pagi tu...tak pun dia terus dail 15999...huhu haru... ke masa tu line tu belum wujud?

    BalasPadam
  32. erkkk ganas.. hihih tapi sweet.. ujang tak sabo nampak tgu malam pertama

    BalasPadam
  33. terbaik lahhh,btw,bangga lak jd pengomen no 1,,seretak ngn yuyu

    BalasPadam
  34. uikssss..bahayaaa tol la abg ben ni... ngigau... ish3... abg ben kene tidur dalam sangkar bru slamat..kah4

    BalasPadam
  35. hahaha. nasib baik tak kena isteri. keh3.

    BalasPadam
  36. as salam..
    haha~
    ni kes tadi ke? wow!
    sungguh kejam mimpi yang encik ben dapat

    =p

    nasib baik wife selamat lagi hehe.adei

    BalasPadam
  37. hehehe... abg ben ni btol2 wat org gelak la pg2 ni...
    ni msti sblum tdo xcuci kaki ni... hheheh

    BalasPadam
  38. ni mesti kes tengok wrestling sebelum malam kenduri tu ni sampai terbawak ke dalam mimpi kekeke

    BalasPadam
  39. ujang gatei .. ~

    abg ni ganas betul sis kena pakai baju angkasawan kot2 kene lenyek terus huh

    BalasPadam
  40. mimpi camtu time penat jek kot ben..haha.bahaya tu..

    BalasPadam
  41. hehehe...kelako lah abg ben nie...nasib bek wife abg ben selamat....hehehe...

    BalasPadam
  42. oppss en. BA letak tajuk kontroversi. hish, ada orng dh nak naik syeiiiih.....sabo ujang!

    BalasPadam
  43. ganas gak abg ben nie..
    nie mesti kes slalu tgk wrestling nie...bahaya abg ben nie..keje ngigau je...pastikan tido kunci pintu rumah...

    BalasPadam
  44. ha ha ha..! adoi lawak laa.. kejam betul dapat mimpi camtu malam pertama eheheheh

    BalasPadam
  45. hehe..abg ben ni melawak..:p

    BalasPadam
  46. hahah...kekala...menakutkan je tido sekatil dengan lelaki..hahaha

    BalasPadam
  47. HAHA kesian isteri abg ben. penyek dia karang.

    BalasPadam
  48. haha..lawak betol. saya pun pernah kena smackdown (siku) dgn husband gara2 dia mengigau...

    BalasPadam
  49. HAHA . saye pon penah mimpy tapy tak tau mimpy ape sampai hentukkan kepala sendiry dekat dinding . :P

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI