Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 19 April 2011

Kisah malam pertama ku .. jeng jeng jeng ..

 

Aku tak teringat cerita ni langsung tapi tadi dalam kereta , wife bukak kembali cerita ni .. Adeh.. dia punya gelak tak hengat punya .. Aku ? Aku wat bodoh jer ..

Dia kata malam pertama , diserikan lagi dengan satu kejadian di luar jangkaan . hehehe.. nak tau ke ? Ala.. tak yah la.. segan .. hahaha .. poyos je ..

Jangan dok membayangkan yang bukan bukan arrrr... Korang tau la nanti bila kawin ... terutama lelaki laa.. penat wooo .. maka lenalah aku ...

Tiba-tiba wife pukul aku .. Terkejut aku .. aku tanya la kenapa .. Dia jawab pasal apa aku 'smackdown'  dia ???  Hahaha.. smackdown tu macam menyiku laa... kena kat rusuk dia lak tu.. dia kata aku siap bangun cam ala ala wrestling tu haaa.. hahaaa.. adoiii ..

Aku pelik betul laa.. pasal apa leh mimpi kejam sejak kawin .. hahaha.. tak sebenarnya .. Aku pernah gak mimpi gaduh.. kesannya.. aku tumbuk dinding.. hahahha.. sedar sedar bengkak tangan.. arghhh...

55 komen :

azrijohan berkata... [Reply to comment]

wow..ganas

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

pehhhhhhhhhhhhhh! silap hari bulan wife abang bengg jadi roti canai!

abang benggg! jemut makan roti canai saye buat ^^ hehhe.. tenyeh tenyeh cam tenyeh taik hedong je :P

azlia mj berkata... [Reply to comment]

hahahahahaha...
mengong lahh...
sakit perut gelakk...
hahahahahahaha

mummiey berkata... [Reply to comment]

Pok Beng ni gokkk...hahaha..kesian kat wife, x psl2 kena smackdown!

Dalila berkata... [Reply to comment]

Kih2.wat lawak kot abg ben nih pagi2.. Sakit perut gelak...hak5..

Nak terguling2 jap..kih5

Dahsyat gak sifu ben nih klu dah mimpi gaduh2..sblom tdow bce doa ea ;)

Ain Abia berkata... [Reply to comment]

hahahahahaha... kaki ngigau abg ben ni... hahahahaa... adoii tak thn gelak..

eyna azmi berkata... [Reply to comment]

hahahaha ..kecian kat wife abe beng jadi mangsa

[k]o{q}i[n] berkata... [Reply to comment]

adoii...bahaya ni.. abg ben tdo ngigau..

YanaMIB berkata... [Reply to comment]

mimpi kejam lepas kawen?? OMG! kena letak bantal yg banyak la mcm tu..protection..bahaha~ =P

KayNisa berkata... [Reply to comment]

klaka la encik ben nih

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

ermmm main smackdown plak ni bahaye ni,. hehehehee

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

kuat ngigau jugak nih...ha ha ha

Cik Cempaka berkata... [Reply to comment]

penah jugak la merasa kena tubuk ngan orang sebelah masa tengah tido..

mynameismy berkata... [Reply to comment]

pergh dahsatnyeee mimpi abg ketak nihhh...

kena ikat kat kepala katil nih ish

elinADNAN berkata... [Reply to comment]

uishhh kesian wife abng bennn.....ouh sungguh sadis

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

hahaha, adoi, mlm pertama dah wat hal main siku2 ni. terkejut wife.hahaa

Farah Shamsudin berkata... [Reply to comment]

uwargghh.. saya pun kena siku gak malam pertama.. apa kes?? suami boleh cakap die terkejut tetiba ada orang kat sebelah dia. yerla, selama bujang tidur sendirian kan.. kenangan betoll.. kalau dikenangkan kembali memang kitorang gelakk..

Hanie_Dew berkata... [Reply to comment]

salam...wee..pagi2 senyum baca entry abg ben..wife abg mesti pasang perisai hari2 takut kene smackdown lagik..hihihihi...

Akid azami berkata... [Reply to comment]

perghh.. dinding tu bang.. masa tu bdn bang ben dah berketul2 tak? kalau iya, confirm dinding tu ada keretakan

Hackers berkata... [Reply to comment]

pesanan untuk isteri abg ben : Sila ikat abg ben semasa tido..takut2 ia bertindak diluar kawalan..hahaha

dnie_comey berkata... [Reply to comment]

hahahaha...bahaya nie...terpengaruh sampai masuk mimpi...hadoiiii

SueZ berkata... [Reply to comment]

ganas nyer mr Ben..mesti kuat ngigau ni

Myra Jay berkata... [Reply to comment]

Fuuhhh!! Dasyat gak abg Ben bila tdoq ek... Mujuq my hubby kurang sikit dari abg Ben pnya smackdown :)

cik Ida berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. semoga suami saya nanti tak buat macam tu. mau penyek saya kene wrestling.. ^_________^

DiDa Licious berkata... [Reply to comment]

abg benggggg????
nape smapai mcm tu skali?
haaaaa???????

DiDa Licious berkata... [Reply to comment]

abg benggggg????
nape smapai mcm tu skali?
haaaaa???????

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

Ya Allah...slamat tak da pape kak zila...en ben dah la besau...ish..bahaya betul la..heheh

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

tak sabar tggu mlm pertama..hahahaha


pelik juga ek ngigau2 ni..ish3

Aina berkata... [Reply to comment]

setiap orang ada ke'pelik'an tersendiri..dah kawen baru tau.hahaha sabar jelah dpt pasangan cenggitu.baik ke buruk ker...tetap harummmm:) moga both of u bahagia sampai syurga:)

mas saari berkata... [Reply to comment]

hehehee...dasat tul!
mimpi siap ngan gaya sekali tu..

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

perghhh nasib baik kene siku jek .. kalau kene penerajang ... adossssss

Biey berkata... [Reply to comment]

naseb baik wife abg ben tak wrestling skali.. hihi.. :)

Rozita berkata... [Reply to comment]

nasib wife ko tak terus report polis pagi tu...tak pun dia terus dail 15999...huhu haru... ke masa tu line tu belum wujud?

Isteri Encek Bard berkata... [Reply to comment]

erkkk ganas.. hihih tapi sweet.. ujang tak sabo nampak tgu malam pertama

azrijohan berkata... [Reply to comment]

terbaik lahhh,btw,bangga lak jd pengomen no 1,,seretak ngn yuyu

Ima Amalina berkata... [Reply to comment]

ahahaha...so pity ur wife:P

nanie zainudin berkata... [Reply to comment]

uikssss..bahayaaa tol la abg ben ni... ngigau... ish3... abg ben kene tidur dalam sangkar bru slamat..kah4

D Yatie berkata... [Reply to comment]

hahaha. nasib baik tak kena isteri. keh3.

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
haha~
ni kes tadi ke? wow!
sungguh kejam mimpi yang encik ben dapat

=p

nasib baik wife selamat lagi hehe.adei

lisa berkata... [Reply to comment]

hehehe... abg ben ni btol2 wat org gelak la pg2 ni...
ni msti sblum tdo xcuci kaki ni... hheheh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

ni mesti kes tengok wrestling sebelum malam kenduri tu ni sampai terbawak ke dalam mimpi kekeke

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

ujang gatei .. ~

abg ni ganas betul sis kena pakai baju angkasawan kot2 kene lenyek terus huh

whitelover berkata... [Reply to comment]

hahaha..smackdown terus..!

Ct Arina berkata... [Reply to comment]

kronik dah tu. haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

mimpi camtu time penat jek kot ben..haha.bahaya tu..

jasiera berkata... [Reply to comment]

hehehe...kelako lah abg ben nie...nasib bek wife abg ben selamat....hehehe...

hitammanis berkata... [Reply to comment]

oppss en. BA letak tajuk kontroversi. hish, ada orng dh nak naik syeiiiih.....sabo ujang!

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

tajuk mcm best,.... hehe

keynah berkata... [Reply to comment]

ganas gak abg ben nie..
nie mesti kes slalu tgk wrestling nie...bahaya abg ben nie..keje ngigau je...pastikan tido kunci pintu rumah...

*∽ IZAN ∽* berkata... [Reply to comment]

ha ha ha..! adoi lawak laa.. kejam betul dapat mimpi camtu malam pertama eheheheh

miss nadya berkata... [Reply to comment]

hehe..abg ben ni melawak..:p

c-tea berkata... [Reply to comment]

hahah...kekala...menakutkan je tido sekatil dengan lelaki..hahaha

FatenNabila :) berkata... [Reply to comment]

HAHA kesian isteri abg ben. penyek dia karang.

nalhuda berkata... [Reply to comment]

haha..lawak betol. saya pun pernah kena smackdown (siku) dgn husband gara2 dia mengigau...

Mia Sara Najwa berkata... [Reply to comment]

HAHA . saye pon penah mimpy tapy tak tau mimpy ape sampai hentukkan kepala sendiry dekat dinding . :P

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI