Jumaat, 29 April 2011

Layan Vlog di PUTRAJAYA ..

Ok .. ramai mintak aku buat vlog bersama ... ok.. memandangkan ada 3 hari cuti ( aku 4 ) .. maka aku nak amik kesempatan yang ada ni mengajak mereka yang berminat untuk membuat vlog bersama sama .. Amacam ?

Tempat ? Tarikh ? sapa lagi ada ? Buat masa ni yang confirm akan datang , BROFRAMESTONE , Adibudika dan aku . hehe.. yang lain , kalau berminat .. sila hadirkan diri ke ...

ALI BISTRO , PRECINT DIPLOMATIK pada AHAD , 1HB MEI 2011 jam 1130 pagi ..

Berminat , sila emailkan pada aku bagitau yang korang minat.. hehe... ok ? BENASHAARI@YAHOO.COM .. dan kalau ada soalan , isu .. sila tulis sekali.. kita leh bincangkan di sana ... ok ? Cun ? Mabelessss ...

14 komen :

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

nanti balik sane, nak buat vlog ngan banag beng!

Adi Zhaf berkata... [Reply to comment]

ala otel pgl part time la sabtu n ahad..xdpt join laaa..... =(

sasa berkata... [Reply to comment]

owwh..nie yang 1tube tu ae ??
sape- sape pun boleh join ke??lain kali buat nak join la..sekarang x ade transport and tengah busy study week..ngee..suka bcer blog ni..macam mane nak tawu blog kita nie macam boring and org tak suka datang ae??.hmmm

puteri rimba berkata... [Reply to comment]

selalu gak lepak situ...:)

Mas Ahmad Safwan berkata... [Reply to comment]

.mas join ahad nie ( :
.email mas dah bagi nanti

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

haha~ abang ben! nape url abang ady tu salah???

BRO_MONDAY berkata... [Reply to comment]

kasik BUMP ini entry...TERBAIK...('',)

Areliff berkata... [Reply to comment]

rase mcm nak pegi..sape nak gerak skali dgn aq esok hik3...:p

cik pulau berkata... [Reply to comment]

adehhhh.. sedihnya.. esok dah balik.. kalau tak boleh je join ahd ni.. uhukk..

sedeyyyyy!!

Yana Nana berkata... [Reply to comment]

nak pergiiiii :D

mas saari berkata... [Reply to comment]

nak join gak!! boleh ke??

Cikfiqa berkata... [Reply to comment]

aloh, tak berkesempatan...ada exam..wuwuwuw :(

Tasha berkata... [Reply to comment]

jumpa disana~

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

erk nak pegi tapi tak nk buat vlog..bole?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI