Layan Vlog di PUTRAJAYA ..

Ok .. ramai mintak aku buat vlog bersama ... ok.. memandangkan ada 3 hari cuti ( aku 4 ) .. maka aku nak amik kesempatan yang ada ni mengajak mereka yang berminat untuk membuat vlog bersama sama .. Amacam ?

Tempat ? Tarikh ? sapa lagi ada ? Buat masa ni yang confirm akan datang , BROFRAMESTONE , Adibudika dan aku . hehe.. yang lain , kalau berminat .. sila hadirkan diri ke ...

ALI BISTRO , PRECINT DIPLOMATIK pada AHAD , 1HB MEI 2011 jam 1130 pagi ..

Berminat , sila emailkan pada aku bagitau yang korang minat.. hehe... ok ? BENASHAARI@YAHOO.COM .. dan kalau ada soalan , isu .. sila tulis sekali.. kita leh bincangkan di sana ... ok ? Cun ? Mabelessss ...

14 ulasan:

  1. nanti balik sane, nak buat vlog ngan banag beng!

    BalasPadam
  2. ala otel pgl part time la sabtu n ahad..xdpt join laaa..... =(

    BalasPadam
  3. owwh..nie yang 1tube tu ae ??
    sape- sape pun boleh join ke??lain kali buat nak join la..sekarang x ade transport and tengah busy study week..ngee..suka bcer blog ni..macam mane nak tawu blog kita nie macam boring and org tak suka datang ae??.hmmm

    BalasPadam
  4. .mas join ahad nie ( :
    .email mas dah bagi nanti

    BalasPadam
  5. haha~ abang ben! nape url abang ady tu salah???

    BalasPadam
  6. kasik BUMP ini entry...TERBAIK...('',)

    BalasPadam
  7. rase mcm nak pegi..sape nak gerak skali dgn aq esok hik3...:p

    BalasPadam
  8. adehhhh.. sedihnya.. esok dah balik.. kalau tak boleh je join ahd ni.. uhukk..

    sedeyyyyy!!

    BalasPadam
  9. aloh, tak berkesempatan...ada exam..wuwuwuw :(

    BalasPadam
  10. erk nak pegi tapi tak nk buat vlog..bole?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI