Sapa kata aku blogger tegar ??

 

194312_206049549418689_100000409372347_733035_1951611_o Baru abis workout .. hurm... seminggu 2-3x aku kena g gym untuk keluarkan peluh .. kalau tak berat semacam je badan aku ni... Bila dah berat , malas cam keldai la jawabnya.. Keldai gak dapat nama.. hahaha ...

199723_206053942751583_100000409372347_733068_2099911_n Ini membuktikan aku bukan 24 jam mengadap laptop jer .. hehehe.. aku pun ada aktiviti harian yang menarik gak... hehehe.. blog blog gak kan.. Nak tau lebih lanjut ? Klik kat atas tu haa.. majalah rapi tu ha.. situ ada ceritanya .. ok .. aku nak mula update GEGAR 1000 tu dan cari sapa pemenangnya .. ahaks...

Harap sabar ehhh ...

18 ulasan:

  1. baru nak tanya abg ben. apa yg abg ben buat selain blog. tp dah bg bukti dah.. x jadi nk tanya.. hehe

    BalasPadam
  2. waaah...

    ade stail la bergambar...^^

    BalasPadam
  3. yg ku tahu pasal ben ashaari.. BLOGGING, GYM..tu ja..haha

    BalasPadam
  4. dr dulu lagi nk tnya..

    bro ben tido berapa jam ea sehari?macam sikit je..heheh~

    ^__^v

    BalasPadam
  5. Bang Ben,gegar 1000 tu contest ke segmen??

    BalasPadam
  6. as salam..
    sedang menunggu isyarat menyERANG~

    BalasPadam
  7. gym2 gak.. blog ttp xlupe..;P

    BalasPadam
  8. abg ben terbaik...
    pandai bahagikn masa...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum...
    Dalam hidup ni semuanya kena seimbang dan bersederhana dalam setiap perkara. Baru le aman dan tenang ye tak.

    Cuba bayangkan apa akan berlaku jika hidup bro ben 24 jam sehari hanya mengadap laptop aje.

    BalasPadam
  10. Bloging dan g gym dua perkara yg bro Ben suka buat..huhu..bagus..

    BalasPadam
  11. bagus jg berat badan...takut kunk ada kolestrol tinggi.bahaye tuh!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.