Satu satunya PEMENANG SOALAN 3 !!

 

Ok.. tamat dah tempoh menjawab soalan 3 !! Haih.. soalan mudah pon pening ke ??? Sangat mudah jee.. blogwalking pasti jumpa.. hehehe..

Ada yang sampai nak pengsan ... tu la.. pakai cermin mata hitam bila blogwalking .. pasti takkan pening .. Ni blogwalking guna high heel laa.. pastu ada ngan bawak bag pack laa.. tu si adi budika.. sambil dating ngan si sunah.. mana boleh !

Haa.. nak tau sapa satu satunya pemenang tu ?? jeng jeng jeng ... boleh tak aku rahsiakan dulu jer?? Petang karang baru aku umumkan .. sbb apa ? sbb dia teror banget... camana dia leh tau jawapan tu eh ???

Ok ok.. jom kita g blog dia ... jeng jeng jeng ... > http://bit.ly/h2a5l0

19 ulasan:

  1. perrgh dah ada winner.. jwpn soalan no.3?? konpius2

    BalasPadam
  2. senang je kan en ben...banding soalan2 semalam...cewah menang leh la kata cmtu....

    BalasPadam
  3. tahniah2.. soalan ke empat pulok

    BalasPadam
  4. owwww ada blog dari kumpulan 4 jugak yeh bang ben. i tot dari kump 3 jek.. wehhehehe

    BalasPadam
  5. nasib baik saye tak join .. kalau tak saye menang lagik haha koyanye saye .. larikkk shida congrats ..yeyyy ujang kalah lagik..budak uduh kan memang xleh mng

    BalasPadam
  6. patutlah tak jumpa abg ben!
    jawapan tu kat kumpulan 4...saya cari kumpulan 3 je! huhuhuhu

    BalasPadam
  7. baru nak masuk dah ada pemenang...

    BalasPadam
  8. ish.....seb baik tak migrain......baru dpt soalan no. 1, dh ada pemenang, wow memang terer.....

    BalasPadam
  9. hadoii abg ben..
    apsal lak lagi 2 url dari kumpulan 4..
    penat cik pulau duk godek2 kat kumpulan 3..
    2 3 kali duk bukak yg sama..
    ptot la x jumpa.. kat kumpulan 4 ghupenye. erkkk...
    pengsaannnn!!!

    BalasPadam
  10. abg ben!! cakap kumpulan 3.. tp jawapan tu semua kumpulan 4 laa..

    BalasPadam
  11. hamboiiiiiii....ayat diaaaa......

    BalasPadam
  12. @cik pulau
    betul tu!
    mas pun sama dok godek2 kat kump 3 berkali2 rupanya jawapan kat kump 4!

    nak kena babap abg beng ni!

    BalasPadam
  13. hahahahhaa.....tatau la kami nie terlebih power kot kat cermin mata nie..cheq pun tak perasan dah lajak ke group 4..dok klik 1-1 url nyer...hahaha..sori ye kawan2

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.