Sabtu, 23 April 2011

Serius .. aku mmg tak suka masuk blog ni !!

Aku tak suka sungguh masuk blog ni .. kalau aku masuk , aku jadi geram !! Geram yang teramat geram .. grrrr... Tak pe tak pee... lom sampai masanya ..

Ni adalah kali ketiga aku menyatakan geram aku .. Bukan aku tak suka masuk blog dia .. Aku suka..tapi tiap kali dia letak gambar dalam tu.. aku jadi jeles bangetttt.. huwaaaa...

Maaf.. jeles aku bukan berbau busuk yer ... aku cuma cemburu sebab dia berada ditempat tempat yang aku teringin nak pergi.. Huhuh.. mmg rezeki dia la kan ..

Tapi tu la.. kita patut bersyukur ... bersyukur dengan apa yang kita ada .. Mungkin rezeki kita belah lain .. sapa tau kan ? Cuma kita je tak perasan ...

Apa pun , tahniah buat bakal doktor peribadi aku nih !! Huh... Semoga cepat abis dan balik !! Tamo dah tengok gambar gambar gitu dalam tu.. aku jeles seh !! hahahahah...

Nanti nak g gak arrr.. insyaAllah ... dok kumpul duit Innity ni .. lagi 20 tahun baru dapat g.. hahaha ..

Ops.. nak tau sapa ?? Meh aku tunjuk gambar dia .. ek ...

imageCantikkan ? Huhuh.. Menurut gambar ni , lokasinya adalah di Porto..nangissss gue.. hahahahah... Seperkara lagi , entri dia mmg menarik dan best untuk di baca ...

http://iammemaself.blogspot.com/

Asal aku masuk blog ni mesti aku review punya .. pelik pelik ...

14 komen :

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

Meh nak terjahh ehehehe

AliaJustea berkata... [Reply to comment]

pergghh.. gila smart gmbar.. terjah !

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Bro.... jangan pelik-pelik bro... ngigau kang...he he he

OKED chokelat berkata... [Reply to comment]

heee..tuan belog nya pun sweet sgt...my top ten blog tuk jengah hari2...

muhammad Jr berkata... [Reply to comment]

belog dia serious best

hehe

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

blog kak alexa yussida kan! ngee~ kenal rapat dengan ini kakak. saya sayang manyak sama ini kakak. ngee~ ;)

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
adei. blog yuss rupanya.
ekeke

=)

risa berkata... [Reply to comment]

hehehe...nanti2 mesti dapat pegi punya en.ben!! saye pon selalu berangan nak round the world ngan asben saye..bila lah ye..ermmmm

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

terjah ~

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

cntik..teringin nak pergi gak..heheee

*terjahhh

rexannabel berkata... [Reply to comment]

huh! geramm nyaaa..
nak komen la.. hehehe.
http://rextrvgnza.blogspot.com/

teh fatihah berkata... [Reply to comment]

haha..nak terjah jgk..mn taw kot2 'benci' gak nt..ngee~

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata... [Reply to comment]

dapat sambung belajar + ditempat yang best memang rezekilah kan...
cantiknya tempat tu...
(n_n)

Mambang Terbang berkata... [Reply to comment]

igtkan ape dah abg BEN ni mrh2 tgh2 mlm ni...hehehe...wat suspen mambang je....hahaha xD

http://violencexx.blogspot.com/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI