Tutup GEGAR ! dan gathering lagi ??

 

 

Nak tutup dah ke ?? aiseyman.. jangan laaa ... ke nak tutup dah ? aiseyman.. kasi can dulu kat geng geng hujung minggu .. hehee.. Nanti aku pengsan gak update beribu.. eceh.. ni pon baru sampai 600 ... hujung minggu ramai online ... tapi tak tau la kan.. nak join ke tak .. hurm.. tak kisah pon..

OK ok.. aku dah up KUMPULAN 3 .. Sapa dalam kumpulan 3 ?? g la tengok sendiri kat www.benashaari2.blogspot.com ... haaa... kalau ada tak kena , habaq mai cepat cepat nooo ..

Seperkara lagi.. aku plan nak buat perjumpaan ringkas blogger sambil menghabiskan duit bermain bowling di ALAMANDA PUTRAJAYA pada hari AHAD ni .. di samping ujang nak menjemput secara live blogger ke majlis harjadi dia..eh.. silap... perkahwinan dia .. hehehe .. Amacam ? Ada berminat ? Pukul berapa ? Aku plan nak buat kul 10 pagi.. Agenda ? Borak sampai lebam .. pastu main bowling sampai pokai .. ok ? Tengok wayang  ? Aiseyman .. tu tak leh arr... duit yang ada cukup cukup wat beli air jer .. hehehe.. apa pun , segalannya ditanggung oleh .... sendiri arr... Duit blog tak dapat lagi niehhh .. hehehe..

Kalau berminat nak join , emailkan kehadiran korang pada aku.. kalau ramai , aku nak booking satu Alamanda tu.. hehehe.. tak la... kot kalau ramai , nak buat vlog sekali ? Email kepada BENASHAARI@YAHOO.COM ...tqq..

32 ulasan:

  1. x dpt nak join!..sbb dah ada sesi meronggeng dgn members...selamat bersantai la uolss suma..

    BalasPadam
  2. saya dah senda email...saya nak join.... nak lawan dgn ujang...hahahaha

    BalasPadam
  3. laaa x dapat nak join,
    sumpah sedih ermmmmm

    BalasPadam
  4. nak join!!!
    knape putrajaya!!! mentang2 die dok sane isk
    buatlah kat Time Square ke... pelissssss

    BalasPadam
  5. mesti ramai yg nak pegi nih..:)

    BalasPadam
  6. ala....tak dapat nak join...sy ada kelas arr pagi tu...huhu

    BalasPadam
  7. i'm under age.hahaha

    jemput join bloglist saye:

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

    BalasPadam
  8. dgr mcm best. mesti gempak kan. tp syg. wanie jauh d utara. huhu.

    BalasPadam
  9. ahad ni eh...emmmm
    kalau dapat pi saye terjah je terus..hehehe

    BalasPadam
  10. yeay.. Saya dlm kump 3 nombor 25.. tengkiuu Ben =)

    BalasPadam
  11. best tu
    tapi balik kpg lak minggu ni
    dah 3 bulan x balik
    mak kampung dah nagis
    aiyok

    (padahal main boling asyik masuk longkang je) ade hati mau main boling ka
    hahahah

    BalasPadam
  12. teringgin nak join lah..jap ehh!! nak get green lite from my mom dulu, abg ben biar lagi ramai lagi meriah, jgn tutup tau pelawaan ni..sat naa!! nak call mak

    BalasPadam
  13. teringin nak join..

    tapi muka dengan parut corak batik ni men'down' kan diri utk join gathering.


    (T______T)

    wuuuuu~

    BalasPadam
  14. teringin pula join gathering tu tp saya kt sabah...huhuhu

    BalasPadam
  15. ala nak join! tapi jijah keje malam la abg ben...huhu tak dpt la nmpknya...

    BalasPadam
  16. halaaaaaa....ade agenda la pulakkkk..lambek benor abg beng keceper niii...

    BalasPadam
  17. YEAY..... i KUMPULAN 3..... HEHEHE...

    BalasPadam
  18. alamakk hari ahad tak boleh le dah janji ngan adik aku nk gi memancing kat nilai,. ermmmm jom join mancing ikan haruan

    BalasPadam
  19. Mas nak join!!
    dah send email dah...sila check ye!

    BalasPadam
  20. jauhnye putrajaya..

    buatlah kat shah alam... erkss shah alam ok ape abang ben..

    BalasPadam
  21. derm..!! jgn la sebut nak kawin...potong line betul..hahaha

    BalasPadam
  22. abg ben~sy ade kerja kena hantar isnin esoknya..jadi tak dapat nak join..buat laa bulan depan~hahaha (sukahati aku je kan :P)

    BalasPadam
  23. boling punya pasal sy sanggup join..yeayyy! ^_^

    BalasPadam
  24. alahai..jauhnye!! tak dpt nak join...

    BalasPadam
  25. jauh la abe ben .. mandu kete dari kelate ke putrajaya 6 jam ... alamak eeeee

    BalasPadam
  26. as salam..
    gr..tak dapat join

    T__T

    takpe2. nanti2 boleh join.
    huhu..selamat berlebam jari main bowling. hoho~

    Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

    BalasPadam
  27. encik ben, segmen GEGAR LAGI tu dah tutup ke? tak sempat nak join la nih? confuse. -.-

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.