Blog baru neh.. jom usha sat ..

 

Ok ok.. petang ni ramai tersangap sangap... aku tau.. aku pon.. hehehe.. dan la sangap tengok DIGI tu.. grrr ... korang tamo undi .. huhu.. nak wat camana kan ? huhu .. apa ??? sudi ?? hehehe.. tak kisah la.. ikhlas ke tak .. janji undi.. heheh.. meh klik SINI baru korang g kllik link kat bawah ni eh .. hehehe ... tqqq ...

OK.. ni senarai blog blog yang punya 500 follower ke bawah saja ..

sambung laiee ..

13 ulasan:

  1. yeah. blog kite no.1 mai singgah! hoho.

    nnt esuk kite undi abg ben lg ya? tak mau sedih2 :D

    BalasPadam
  2. kenapa pendamba xd erk??

    http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/faiz-cabar-ben-ashaari-pendamba-mawar.html

    ada dalam list lain er?

    BalasPadam
  3. bile abg ben nk promote blog sy pulak??hehehehe

    BalasPadam
  4. blog nini pun baru abang ben. da promote suh undi abang ben kat blog. ;)

    http://niniloveevangeline.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-redah-blog-baru-jer_8597.html

    BalasPadam
  5. alahaai..ceq xtersenarai lagi. Yang sdihnya dh setahun blogging tp followers baru 100 lebih..uwawawawa..

    BalasPadam
  6. wahh ramai...best!laju ben promote!jap2...tgu sis terjah korang eii

    BalasPadam
  7. tak terpilih lagi.haha
    cuba lagi lain kali.
    jom tengok nyanyian member aku.sangat berbakat.
    http://cakayrio.blogspot.com/2011/05/bakat-kecil.html

    BalasPadam
  8. terharu tersenarai..
    tenkiu,sob2..
    hehe ^^

    BalasPadam
  9. mai singgah sini kheenzue.blogspot.com

    jom la follow

    BalasPadam
  10. abg ben tolong saya dapat follower kheenzue.blogspot.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.