Blog remaja terbaik pilihan BEN ASHAARI

 

image

Kenapa aku pilih blog ni ? Haaa... tu korang kena tengok sendiri .. dan dia ada matlamat dia ... aku nak tolong capai matlamat dia.. hehhe..

Apakah matlamat dia ? g tengok kat http://zufasyazul.blogspot.com/

18 ulasan:

  1. hehehe..nice blog!

    http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/

    jgn lupa visit me too..he4

    BalasPadam
  2. Wahhh, good job En. Ashaari! :D

    BalasPadam
  3. belog mama terbaik takde ke abang ben? gagagagagaga~

    BalasPadam
  4. Hmmm... lebih elok kalau dibuang widget lagu tuh.

    BalasPadam
  5. erk..

    kite pun remaja jugak apsal tak pilih. 24 pun remaja gak kn ..erk. heheheheh.. xde la gurau je..jgn stress ye.. nice blog adik comel tu :)

    BalasPadam
  6. perghh...sy pun remaja gak abg beng!ha3...

    kalau blog tu buang widget lagu tuu lagi best...

    BalasPadam
  7. ape kate wat entry utk sy plakk...
    kah3...

    BalasPadam
  8. tahniah utuk pemilik blog..huhu..jeles2..ngeh3x..

    BalasPadam
  9. bestnya klu ada matlamat.. T_T

    BalasPadam
  10. Okeh. Blog dia comel. Hehe. :p

    BalasPadam
  11. emmmm.. ramai yg komen sal widget lagu tu kt sini, tp knp keen xnmpk diorg komen kt blog tu sendiri?? knp xtegur kt tuannya sendiri??

    * sorry klu ad ayg terasa.. just curious yg teramat-sgt.. =.=" *

    BalasPadam
  12. good jobs to bro ben dan tahniah kepada pemilik blog tersebut...

    BalasPadam
  13. ermm...lagu tu tak best ke??hhehe.Sy letak lagu tu sbb sy minat dengan cerita Hana Kimi.Lagu tu bagi inspirasi kt sy cuma semua org taste lain2 yg kan ^^,

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.