Huk aloh... ni la dia...

 

Gara gara pinjam hp... akhirnya entri aku ke blog wife ! patut wife kata ramai komen kat blog dia .. hahahaha ...Ok ok.. ni entri aku ..

Aku tak leh terima teguran ??

 

Uihhh...dasat komen blogger tu..Dia kata sepanjang dia kenal aku ,aku tak leh terima tegura....aku jer betul ! Pergh..silap tu dik ... nak menegur ada caranya ... abang ni bukan bukan sekolah.. atau adik beradik diorang..

Nak menegur kena bijak skit  ..kalau main tegur jer , tanpa bagi fakta..sapa nak ikut...aku pon suka gitu..masuk blog org ,cari yg negatif pastu tegur.. blog sendiri tak de la pulak nak cerita diri sendiri ... jadi sebelah pihak je nak menegur ?

Nak menegur org ni bukan senang dik oiii..ingat tinggalkan komen tu dah cukup menegur ker ? Jangan lupa ... blogger ni byk yg ada akal dan juga dewasa..

Gunakan akal ... nak tau bagus tak bags diri tu , g jadi cikgu tadika... ajar budak budak dulu sebelum nak jadi penegur org lain..
Banyak dah org tegur aku .. aku ok jer ..pasal blog..template..vlog...takde pulak aku wat bodoh..

Gamaknya kenal sangat la si pengomen tu dengan aku yer....haihh

22 ulasan:

  1. terkejut Kak Es tgk ayat Cik La..cam pelik jer hahaha

    BalasPadam
  2. ptot lar pelik jew..

    BalasPadam
  3. kes tegur ni tak habis2 eh
    meh cari hantu kasi tegur semua orang..barulah bomoh ada keroje sikit..ekekeke

    BalasPadam
  4. haha..sy nk tegur jgk la cmnieh...:p

    BalasPadam
  5. pulak dah.. huuhuuhu.. ada org jeles ngn abg ben la tu.. sabar2x..

    BalasPadam
  6. uhhh betul2 , cri salah sndiri lgi sng , lain laa kalo org tu rapat ..

    BalasPadam
  7. wakakaka! tu yg plek tu abg ben. td sy g stalk blog wife abg, pastu ckp "abang ni bukan bukan skolah". plek gak, bukan ke wife abg pompuan. hahahaha blog error punya pasal ^.^


    rupanya entry abg masuk kat blog wife abg. ngehngehngeh

    BalasPadam
  8. takpe la abg ben. makin meingkat seseorang makin ramai la yg tak puas ati. kite amik mana yg jernih, yg keruh tu kite buangkan dan jadikan pengajaran. hehe

    BalasPadam
  9. adoiyai...bio lah depa.... yg penting kau bahagia :)

    BalasPadam
  10. hahahahh!!tu la...tadi g tgk blog kak...terpikir..aik..pesal pelik jer taiping hari ni..hahhahahahaha....lantak die r pakcik....ape yang penting..kite epi..huhuhuh

    BalasPadam
  11. teguran membina haruslah di ambil yg membunuh kita bunuh dia dulu sblm dia bunuh kita. apapun masing2 punya akal & kebijaksaan untuk menilai setiap teguran tu.. Yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan.

    BalasPadam
  12. dia tak kenal ben ashaari mcm mana dia leh tegur?? Mak aih macam2 dah ni..

    BalasPadam
  13. Lucu...
    bet0l2..
    bukan senang nak menegur orang...
    :P
    saya nak tegur abg ben la...
    HYE ABG BEN! :P

    BalasPadam
  14. awt depa ckp gitu... ish3... babap kang

    BalasPadam
  15. haaaish macam2 hal kan kan

    BalasPadam
  16. HAHAHA...patutlah pelik tiba tiba jer kat blog cik ila tu....

    BalasPadam
  17. saya pon nak tegur bro ben gak!!!!


    HAI bro ben..apa khabar??

    hehhehe!!~


    ^__^v

    BalasPadam
  18. oooo patut la bila No buka blog zila nak baca dah takde dah tadi hahaha..ini kes upenye..tp dalam bloglist entri ni stil ada hehehe..

    BalasPadam
  19. jap2, nak terjah blog wife abg ben..huhu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.