Alhamdulillah .. ranking ALEXA semakin cun !

 

image

Dua hari lepas , dia turun ... 194 .. semalam tiada perubahan .. tau tau , tu diaaa.. 188 .. semakin cun ! huhuh.. Apakah kelebihan ALEXA ni ? Haa.. digalakkan korang google mencari jawapannya .. lagi banyak korang tau , lagi bagus ... hehehe..

Terima kasih pada yang sudi keluar masuk blog ini ... huhuh.. Berbaloi rasanya ... Tak menang DIGI pon dah rasa berbaloi sbb ini ranking ni ditentukan oleh GOOGLE sendiri .. Bukan undian yer..

37 ulasan:

  1. GOOLE?? ape tu?? hahaha... typo3..
    btw, tahniah..

    saya pun baru buat entri pasal ni tadi..
    http://www.umarfaruq.com/2011/06/seminggu-je-aku-beat-387126-orang.html

    BalasPadam
  2. tahniah bro.. blog makin diterima ramai.. :)

    BalasPadam
  3. tahniah abg ben!

    http://www.fizgraphic.com/

    BalasPadam
  4. tahniah abg ben .
    sama sama . saya selalu keluar masuk baca blog abg ben . suka cara penulisan abg ben . keep it up .

    BalasPadam
  5. 188???
    wah!hebat...
    akak 903..
    saja bagi tau..
    hehehehe..
    jauhnye nak rasa dapat duduk kat 188 tu..:P

    BalasPadam
  6. tahniah abang ben.. lame2 makin ngetop.. hahaha

    BalasPadam
  7. opah pulak semakin menurun alexa nie.haish..kuciwa toi..

    BalasPadam
  8. Whoa, dasat nih! nnti leh kejar rank alexa abg nara plak..

    BalasPadam
  9. waw..tahniah bro..
    http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/06/nak-tahu-pasal-saya.html

    BalasPadam
  10. tingkatkan lagi usaha.. huhu

    BalasPadam
  11. blogspot lambat naik la...=(


    takpa2..perlahan2 kayuh..

    BalasPadam
  12. blogspot lambat naik la...=(


    takpa2..perlahan2 kayuh..

    BalasPadam
  13. Betul tu. Saya pun selalu check kat alexa.Semakin hari ada peningkatan... Yg lain2 biarlah kan. Rezeki kat tmpat lain.

    BalasPadam
  14. Waaaa..! best2, tahnian Abg Ben...:D

    BalasPadam
  15. Tahniah tahniah dan tahniah Incik Sifu...Boleh naik lagi tuh..HEHE :)

    BalasPadam
  16. wwoowww.....tahniah2 abg ben......^_^

    BalasPadam
  17. tahniah ben! menangis nak kejor ko nih! hehehe

    BalasPadam
  18. congratz pakcik beng.. hehe..

    BalasPadam
  19. congrats abg ben..
    nih yang fyna nk tukar domain sendiri...
    hehehe...
    cpt ckit naeknye..

    BalasPadam
  20. kat fb da congratz..kan blog pun nak congratz gak..
    congratz!!!

    BalasPadam
  21. tahniah. byk lg boleh diperbaiki utk menapak lebih tinggi lg dlm ranking Alexa ni :)

    BalasPadam
  22. saya jauh lagi...no 14+++ hahaha takpela kan...pelan2 kayuh...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.