"Wei Ben..popular ko skang eh "

Lepas workout yg macam tak workout kat Bionic Gym tu , aku terus balik ke rumah ..

Dalam perjalanan balik tu , aku ditegur oleh member lama aku ..

" Ben Ashaari ..perghh .. popular ko skg eh " ...

Malu malu kucing gitu aku ..Auuww..hahaa... Padahal yg menegur aku tu ,dia sendiri cukup popular di zaman dia dulu... Zaman kumpulan S ... Haaa...lagu diorg sampai skg berantu... Huhu ..

Aku tanya la kenapa dia ckp gitu .. Dia bgtau dia baca In Trend .. ada blog aku dalam tu ..

Segan ai tauuu... yewww...hahahaha..tapi mmg aku segan la..tak rasa best pon ...sekadar blog .. kalau dapat 'Tun' ke ...baru bangga wooo... Berjasa pada negara gitu..huhu..

Lepak jap ngan dia..pastu terus balik rumah ..nak tapau ...mak aku masak sambal petai ikan bilis n sambal sotong ...Yummyy....

Lapaqq dahh..
Published with Blogger-droid v1.7.1

10 ulasan:

  1. mintak sain abg ben =) hihi

    BalasPadam
  2. Wah sambai petai! huhu... heaven!

    BalasPadam
  3. kire popular r tu.. at least 15000 orang (followers) kenal bro.. tak campur lagi ngan pembace in-trend.. hehe :)ramai..

    BalasPadam
  4. pemesnya dia ... heeeeeeeeeee

    BalasPadam
  5. yup popular..nak2 sain juga..hehe

    BalasPadam
  6. famous r.. aku pun nk jadi mca Abg Ben juga r..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-nak-berubah-jadi-mcam-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  7. GRRRRRRRRR....TAK SUKA "SOTONG"...

    BalasPadam
  8. errr..kalau aida nmpk abg beng dlm perjalanan pulang pun aida akan berlari2 anak smbil memegang pen dan kertas..

    seraya berkata..

    "retissssss..nak sain"!!!!

    (^___^)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.