Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Jun 2011

Blogger Pilihan #1:5

5 blogger pilihan malam ni dipilih sehingga jam 2 pagi.. sapakah menjadi pilihan aku malam ni berdasarkan komen komen yang ditinggalkan ?

#1

image

http://irfan-danial.blogspot.com/

20 komen :

SPEK HITAM berkata... [Reply to comment]

tak berapa understand la tujuan nisbah yang digunakan. apekah? huhu

suha berkata... [Reply to comment]

bertuahnya blogger ni (^_^)

aritu pernah gak terkena tempias abg ben,time entry terpilih..disebabkan abg ben la,readers cik suha bertambah..follower itu penting,tp readers la yang menceriakan hari..

abg ben,terima kasih untuk itu (^_^)

Muhamad Syafiq berkata... [Reply to comment]

saya nak jugak Abg Ben ! kalau boleh la .. hehe :D

http://simpl3blog.blogspot.com

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

rasanya xpernah lgi ke sini.. nk ke sana skang sblum tido

Gadis Pantai Timur berkata... [Reply to comment]

menunggu dengan sabar utk dipilih..(n_n)..blog sy x best pun..asyik cter psl kemboja je sekarang...semangat sukarelawan terover..

mate saya bulat berkata... [Reply to comment]

waaahh. bestnyee :D

Zainal berkata... [Reply to comment]

salam...

selamat memillih...

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Komen yang mantap dan bernas.... Ni nak menyemak jap....weeee~~

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

terjah kang ..

Nizam Ijam berkata... [Reply to comment]

Tahniah :)

”Apa pendapat anda?? Rumah Mertua Atau rumah sendiri”

Cik Arda :D berkata... [Reply to comment]

wahhhh.. tahniah2.. :)

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

aku bumbang kan dunia tiada cahaya ku terima..

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

pamie berkata... [Reply to comment]

studi kat egypt tu..

Aku Anak Labuan

LaLaLovy berkata... [Reply to comment]

suuka sgt abg ben sangat lah rajin buat update macam ni. macam in a community je. fighting abg ben, fighting !!!!

HAI in HD berkata... [Reply to comment]

trima kasih bro ben :)
jasamu akan ku kenang sampai bila2 :)

cik aima berkata... [Reply to comment]

bestnye terpilih... huhu..

saiazuan berkata... [Reply to comment]

menarik~

logorithm berkata... [Reply to comment]

Ramai jugak pembaca blog I dari Egypt. Mungkin HAI salah sorang daripada mereka. Haha...

[13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

[13SX] Jangan kau tipu aku!

[13PG] Girl Housemates from Hell!

Zawifatul Aziah berkata... [Reply to comment]

baiknye ati abg ben.tlg promote blog2 baru...hope 1 day saya pon berada dalam list pilihan abg ben..(dalam mimpi jela ko dpt azie.huhu )

aima mazlan berkata... [Reply to comment]

nisbah yg BA gune tu menarik..
1 tu untuk 1hari
5 tu untuk 5belog.
mungkin ? hehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI