Blogger Pilihan # 1

8 ulasan:

  1. saye da lame folow bro ben tp saye d adik tirikan..hehe

    senanye saye bru pes time komen wapom da jdik follower bro.

    sawadikap

    BalasPadam
  2. slow sgt lak tenet mlm ni nk blogwalking jauh2..

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-dan-alexia-part-1.html

    BalasPadam
  3. jap lagi nak tido,pastu mimpi abg ben pilih blog cik suha (^_^)

    tapi mimpi jela mampu sbb bgun esok,online,xde pon terpilih ~ngee

    BalasPadam
  4. follow my blog..
    http://mpsqalbi.blogspot.com..

    *baru je nk berxtif..=)

    BalasPadam
  5. wah wah wah. untung mek. haha. tahniah2 menjadi pilihan abg ben :)

    BalasPadam
  6. whoaa congrats moksu eila ;)
    blog pun cantik hee :D

    BalasPadam
  7. siyes saya terpilih rasa nak menjerit nak menjerit 40 kilometer persejam!
    tenkiu ikan puyu abang ben sobsobsob... terharu!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.