Jawatan kosong ! Segera ...

 

Content:

Juruteknik bangunan juga dikenali sebagai juru ukur binaan yang menyokong pengurus tapak pembinaan, peninjau (surveyor) dan arkitek dalam projek-projek pembangunan.

Job Responsibilities:

  • To assist technician in servicing building system
  • To provide efficient and effective technical and caretaking support to buildings and assist in maintaining general appearance of the buildings and surrounding areas within required standards

Job requirements:

  • Male
  • Knowledge in servicing building air conditioning system

Hantarkan permohonan sebelum 30 Jun 2011 di http://jobberies.com/job/3709/asst-technician-at-emartech-resources-sdn-bhd/.

Sila war war kan.. terima kasih ...

10 ulasan:

  1. project manager...Quantity surveyor pon boleh...kan..

    BalasPadam
  2. akn di war2kan kpd si dia..thnx abg ben!

    BalasPadam
  3. ok nti kite promote kan kt kwn2 eh huhu

    BalasPadam
  4. alamak tade qualification dlm bidang ni la hehe

    BalasPadam
  5. klu ade administrative, war2kan jugak la yer. ramai member x de keje. thank u...

    BalasPadam
  6. masih belajar....tp in this field la...huhu....alamak awl sgt ni cari...ngeeeeeee....

    BalasPadam
  7. Kalau ade keje for bechlor civil engineering kat putrajaya or kl wawwarkan gak ye :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.