Maharaja Lawak Minggu ke - 11

 

Masih lagi dalam minggu persembahan .. Kali ni kat Kuantan , Pahang .. Hurm.... Rasa malas nak komen .. sbb apa ? Macam training jer diorg jer.. tak serius ... memain gitu ..

Ada dua pusingan gitu ! huhuh...  5/5 bintang diberi ...

Jambu  : 3/5 , 3/5

R2 : 3/5 , 3/5

Sepah : 4/5 , 4/5

Nabil : 4/5  , 4/5

Jozan : 5/5 - sangat kreatif ! Kalau begini lawak dan kreatifnya , mmg layak jadi juara !  dan juga 5/5 !!!

Untuk tonton video Maharaja Lawak Ke 11 , sila klik SINI .... satu pujian yang mana minggu lepas aku kritik ... cameraman tak gatal cam minggu lepas ! tahniah ..

17 ulasan:

  1. tak ada astro..arghh!!..nak tgk kat tenet,line pulak asyik majuk..hihihi

    BalasPadam
  2. mmg nak putus urat sendi ni tgk lawak Jozan...aduh...

    BalasPadam
  3. memang jozan akan menang final nnt~

    BalasPadam
  4. uwaaaa x dapat tgk jozan 2nd round, ishhh raacuun.com ni wat hal lak

    BalasPadam
  5. jozan terbaik...tak kering gusi tgk gelagat zizan dan johan...

    BalasPadam
  6. haha..gelak gelak tadi tgk 1st show jozan..nano nano nano..hehe

    BalasPadam
  7. Jozan... Kualiti... =)
    X Banyak Yg Boleh Dipertikaikan... Cayalah...
    http://khairulzara.blogspot.com

    BalasPadam
  8. jozan menjadi minggu ni..sepah konsisten..love 'em!!

    BalasPadam
  9. jozan memg terbaik!!!
    even tgah sedih2, tp bile time jozan, ktawe gile2.. huhuhuu...

    BalasPadam
  10. jozan kembali menyengat..

    BalasPadam
  11. yeah! memang jozan terbaik. selalu ade kelainan. ^_^

    BalasPadam
  12. alaaaa.. takde astro. tenet plak lem-bat mcm sip0t.. lenkali la tengok..muehehheeh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.