Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Jun 2011

Menjunam jatuh !

 

image

Dari ranking di Malaysia , 166 dan skang jatuh kembali 178 tapi peliknya di ranking dunia naik dari 45 ribu ke 44 ribu ... sana turun sini naik .. hahaha.. belasah je la labu .. janji jangan terbakar dah ... hahahha ..

13 komen :

slumberdek berkata... [Reply to comment]

mmg famous la blog ni...

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Ok la tu bro.... aku punyer dari rank malaysia 900 kepada 1180.....adehhhh... Tapi rank dunia naik jer....

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

perghh hebaatt!!

Enchik Nine berkata... [Reply to comment]

Yang terbaeknye tgk la site link in tu... Bnyk tu :D Rank tu sebenarnye da sangat selesa abg ben...

fiq. berkata... [Reply to comment]

wowoowo,,, biasalah adat hidup, turun & naik, ntah2 esok no 1..miyhaha

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

macam ada yg x betul je report tu encek beng..

Isteri Encek Bard berkata... [Reply to comment]

tak pernah try ni lagi...

Bro ahmad berkata... [Reply to comment]

ini sebagai bukti Malaysia memang hebat...rakyat Malaysia memang best

Cik Puan Tecik berkata... [Reply to comment]

mmg sgt femes memes blog ni sampai aku tak puas hati dgn beliau.

sila baca kat bawah ni ketidakpuasan hati aku kat beliau :
http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/06/aku-yg-sgt-tidak-puas-hati-dengan-blog.html

ariffinkamil berkata... [Reply to comment]

kira dasyat ni Ben... aku nya xde dlm senarai langsung..hehehe

.:AiN iKeUchi:. berkata... [Reply to comment]

hbt2 abg ben...ain punyer blog langsung xder senarai..berjuta2 kot..hahaa

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

apa kriteria blog pilihan abg ben?kandungannya kah?apakah?

TERPANAS SAAT INI :
PERLUMBAAN MALAM??

eila berkata... [Reply to comment]

hoyeeee...abang ben hebat!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI