Nak tambah trafik disamping punya ramai kenalan ? - BEN ASHAARI

Nak tambah trafik disamping punya ramai kenalan ?

 

Cara paling mudah yang aku buat ialah melalui segmen ... Jika kita blogger yang peramah dan gemar bertegur sapa , maka dengan mudah kita akan dapat ramai kenalan ...

Komen dari seorang rakan ..

"tq BA coz xtermenang tangan dgn komen2x dan kunjungan blogger yang meriah!.. keranamu encit BA!.. he hehehe "

Hurm.. segmen ni ,  ada yang pk aku nak untung trafik tapi sebenarnya dia silap ... Aku cuma satu 'jambatan' menghubungkan antara pembaca blog aku dan juga blogger blogger baru .. Maka silalah amik kesempatan ..

Ramai blogger naik dengan mudah bila join segmen ini.. bukan nak kata segmen aku ni bagus tapi idea ni juga datang dari para blogger ..

Sapa yang untung ? Cuma la join dan fikir sendiri.. Jika berfikiran sempit maka sempitlah jalannya ..  ;)  ... Jom join sementara masih dibuka ...

Klik SINI .. Kat Gambang sudah .. update tetap update .. segmen tetap segmen .. Baca di ruang komen ... mana yang korang rasa terpikat ... tunggu apa lagi ?

21 ulasan:

  1. aper ke jauh ke gambang??

    ko tengok maharaja lawak ker ben?

    BalasPadam
  2. hee. okie. nanti saye join :) thankies

    BalasPadam
  3. selamat bercuti abg ben.. hihihi.. gambang erk..bestnya.. lajak depan sikit. pergi air terjun panching. dekat dah tu ngan rumah saya. tolong tengok2 org kg sy skali yer...hihihi

    =)

    http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. mmg terbaek segmen bang ben..hihihi..

    BalasPadam
  5. kami semua tau niat murni bro ben nak tolong blogger lain kan =)

    BalasPadam
  6. betul tu & saya melalui follower saya majoriti datang dari segmen yang abg ben buat. terima kasih abg ben :')

    BalasPadam
  7. hihi..memula td dh tgk dah..tp tak faham nak wat cam ne..skrg dh tgk org wat..dah faham dah..keh2..

    BalasPadam
  8. betul2... segmen mcm ni mmg jadi jambatan buat bloggers lain mengenali bloggers lain. :) sape yg pernah join je tahu impact dia..hehe :)

    BalasPadam
  9. betul2x...setuju...kalau xde jambatan macam mana nak gi seberang dengan gampangnya... hihihihi terima kasih Encik Ben... :)

    BalasPadam
  10. betul tu abg ben..sy pun dpt ramai kenalan melalui segmen abg ben ni laa..klu xde abg ben sape la sy ni di mata bloggers..ecehh..haha

    BalasPadam
  11. terbaik! :D

    ganbang dh dkt dgn kg sye..hihihi


    http://fatinaimie88.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. blog aku masih kurang sana dan sini.. hurrmmmm

    BalasPadam
  13. betul.. melalui segmen la aku kenal ramai org..

    BalasPadam
  14. saya jarang join segmen encek beng sebab asyik x lulus je dengan syarat yg tidak bertepatan..hehe :)

    BalasPadam
  15. tq Encit BA!!!.. sayang lah Encit BA!!.. opps, terlebey suda :D kipas sampai hangus! :D

    BalasPadam
  16. buat apa p gambang bro?jln2 p tengok maharaja lwk kat kuantan lah tu...haha...kan kan?

    BalasPadam
  17. wah! ada segmen baru... Mcm tak sempat jer nak join. Hehe. Takpe, nanti join segmen Abg Ben yang lain. KEPADA YANG SUDI JOM SINGGAH DI BLOG SAYA... =)... and Good luck pada yang join segmen Abg Ben. Segmen Abg Ben memang best!

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.