Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Jun 2011

Tahniah buat sahabat ku ... aku bila lagi ? :)

 

Hehehe.. alhamdulillah .. Mat Gebu dah bergelar datuk Adnan Ibrahim .. dan seorang lagi rakan blogger juga telah bergelar ayah .. Angah dengan blog jiwang serta group group jiwang di FACEBOOK miliknya , telah dikurniakan puteri .. Syukur pada Allah dan tahniah buat mereka .. Dan tak lupa , Pembaca Wacana .. huhuh..

Masalahnya skang ni ialah Angah ni dok pening pala nak bagi nama .. Kalau aku , letak je nama Rosmah.. Klasik skit kan .. Klasik ke ? Ke Roselle ? Kathy ? Jetty ? Ala.. susah.. tak pasal pasal aku pening.. Aminah ? Melur ? Melati ? Mawar ? Purnama Merindu ? Atau Cinta ? Waahhh... pengsan ..

Ok ok .. tak kisah la.. aku punya pendapat mmg mengarut.. Ni kawan kita ni mintak korang bagi pendapat lak.. Nama apa yang sesuai ??? Haaa.... kalau ada idea tu , kongsi kongsi laa.. Mana tau , terpilih .. kan kan ? Takde la hadiah.. asik asik hadiah jer.. adeh..

Haaa... nak tau dengan lebih lanjut , baca la sendiri kat blog dia.. ok ? Cun ? Terima kasih kerana sudi berkongsi idea dengan aku ini.. huhu.. Yelah , aku kan sekadar blogger picisan jer ..  ;)

Kliik SINI untuk ke membaca kisah kegembiraannya ..

18 komen :

niena shopping2u berkata... [Reply to comment]

wah.. tahniah, abg ben insyaAllah.. usaha tangga kejayaan :)
ada rezki tu

Awan Fantasia berkata... [Reply to comment]

jetty?hahahaha..xbley bla toi..jetty langkawi..hehe

Terkini :PERLUMBAAN MALAM??

azu berkata... [Reply to comment]

ben..insyaallah soon..ramai doa2kan!

Isteri Encek Bard berkata... [Reply to comment]

Doakan mudah-mudahan En. Ben akan menjadi seperti mereka juga suatu hari nanti.. Amin, Yarabbal A'alamin.. Alya Amani, sedap gak.. hehehhe

ikatankasihku berkata... [Reply to comment]

Salam,
singgah sini..

Tahniah buat diaorg..
Abg Ben, biar lambat asal selamat :)

Munna berkata... [Reply to comment]

haha kwn 1 ofis sy nama 'titty' hehe

muz berkata... [Reply to comment]

abg ben bila g? cepat sikit bagi kabar gembira kat kita ne....

Kami doa agar abg ben cepat2 jadi ayah.... :)

Hanis MY berkata... [Reply to comment]

saya dan suami pun masih menunggu en ben, semoga ada rezeki dari-Nya, Dia adalah perancang terbaik insyaAllah... apapun tumpang gembira juga tahniah!

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

hahaha.....nama ku disebut-sebut.... patutla terbatuk-batuk sat tadi mase makan roti....hhuhu

mas saari berkata... [Reply to comment]

insyallah...akan ada rezeki abg ben!
jangan putus asa, banyakkan berdoa..

CIKU berkata... [Reply to comment]

Segala sesuatu yang Allah kirimkan pasti ada hikmah di sebalik segala kejadian..kalau nama raudhatul jannah ok..sama ngan nama anak ciku..hiks.
7 wonders of world finalist

Fuhrer berkata... [Reply to comment]

abg ben jgn risau.. jnji 'usaha'

(Aiikk...lain macam je fuhrer, usaha tang mana tu)

Usaha laaaaa....adoyai...hehehe

Shuk_ArChie berkata... [Reply to comment]

wah tahniah... ala apa susah2.. buh je nama amylia buleh panggil amy... takpon boh nama peah... huahahaha... jonet ka... huahahahaha... peace!

Подтверждаю berkata... [Reply to comment]

as salam..
wah! tahniah!
tumpang gembira

;)

haa! bagi nama siti hasunah?
humairah? nur ain aishah?

wawa_addien berkata... [Reply to comment]

As salam ;)
Jgn risau Abg Ben..
InsyaAllah..adalah rezeki tu nnt.
Yg penting USAHA dan JGN PUTUS ASA

azam berkata... [Reply to comment]

kalau dah rezeki tak ke mana ben....usaha, usaha dan terus usaha²....kurangkan kepenatan...

amalkan air barli suam...insyaallah

Cik Puan Tecik berkata... [Reply to comment]

taniah utk kawan kita :)

entry menarik : tak puas hati dengan abg en ben
http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/06/aku-yg-sgt-tidak-puas-hati-dengan-blog.html#comments

♥ MuCUk TembaM berkata... [Reply to comment]

insyaallah dew t..=)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI