Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 31 Julai 2011

" Bro , saya undi anda !! "

 

image

Yeargh.... smart logo ni .. Haaa.. korang lak camana ? Aku perlukan pertolongan korang .. Jom undi kawan kita ni ... boleh ? Jom ...

http://logokoko.blogspot.com/

5 komen :

logorithm berkata... [Reply to comment]

Fulamak Ben! TQ TQ TQ TQ!

Undian ikhlas dari kalian memang amat-amat diperlukan agar design nih tak masuk longkang. Hehe...

Pemenang contest nih akan dipilih berdasarkan kepada jumlah undian tertinggi. Nampak gayanya peluang I tipis sekali sebab I join nih pon dah terlewat sangat. Voting tinggal seminggu jer lagi.

So, dengan bantuan Ben dan kalian semua, I harap peluang I akan hidup kembali. Consolation prize pon jadik la... hehe... :-)

Terima kasih semua!

nur berkata... [Reply to comment]

jom tgk2

Penghulu Keramat berkata... [Reply to comment]

Style..haha

logorithm berkata... [Reply to comment]

BTW, logo nih nampak cantik kat blog Ben. Hahaha! Perasan! :-p

Namee Roslan berkata... [Reply to comment]

logokoko tu cina kan?? :D

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI