Bergaya di pagi raya..

8:16 PTG
Patut ada awek tgk td.. haha..ni la baju nikah ..amacam ? Sedap gila kain dia...beli kat Gulati's ... Berposing sat memandangkan kere...

Solat Sunat Aidilfitri

8:12 PG
Aidilfitri ke 3 sbg suami isteri.. Tahun sblm ni , raya kat Kelantan .. Tak dpt dgr la adik ipar aku baca khutbah kali ni.. Pakai baju ni...

Oh .. baju raya ku !!

1:22 PTG
Jimaattt selagi boleh jimattt .. 2 helai .. baru RM10.. Ni baru penjimatan namanya , kan kan .. Hehe.. simpan duit untuk si kecik tu .. ...

Kadang-kadang

12:35 PG
  Kadang kadang .. aku terasa kesunyian keseorangan diri tanpa tujuan hidup Kadang kadang .. aku tak pasti apa yang aku...

Tersembur air liur jap !

8:00 PTG
  Caitt.. Geram .. Arghhhh .. Aku g Klcc semalam .. Saja trick wife.. Kalau aku ajak g Low Yatt Plaza , sure dia tak nak.. Jadi aku ajak d...

Potong kaki ...

1:05 PG
  Arghh.. terkejut aku .. Insaf seketika tadi .. " Kau tak tau ke yang ayah aku dah kena potong kaki akibat kencing manis ? " ...

Terjebak ...

12:05 PG
     Terjebak ! Member aku datang rumah.. Member sekolah dulu dulu tu haa.. Lama tak jumpa dia .. Saja datang borak borak .. Pastu aku...

Rezeki oh rezeki ..

10:42 PTG
  Sapa sangka kan ? Ada juga yang sudi memberi hadiah pada aku sempena Ramadan ni ... Hehe.. Mula mula aku dapat kad raya dari rakan lama ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI