Sabtu, 6 Ogos 2011

Blogger cekal dan entri pilihan !

 

image

 

Sebagai manusia for sure ada benda yang menarik perhatian kita bila tengok kaum yang berlainan jenis macam lelaki tengok perempuan dan perempuan tengok lelaki and same goes to me, ada certain-certain point dekat perempuan yang emnarik perhatian aku, so bawah nyh aku listkan benda yang aku obses dengan perempuan:/

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

7 komen :

~AmyLiana86~ berkata... [Reply to comment]

suka lalaki yg penyayang..nak jugakkan..hehe

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

THANKIU SESANGTA ABG BEN!!!!!

NNYH LAGI SEMNGAT NYH:)

namaku rahmat berkata... [Reply to comment]

ceh beto, entri ko jadi pilihan si ben nie lak... hahaha, berbaloi gak aku kenalkan ko kat pakcik ben nie... nway congratz bro...

p/s betulkan typos tu

fiq. berkata... [Reply to comment]

uiyoo, ferdusss

Yumida berkata... [Reply to comment]

ciri2 yg pertama n ke2 tu ok...pilihan yg tepat.. tp yg no. 3...huhuhu..kesian pd org yg x gunakan cermin mata... hmmmm...guna cermin mata hitam je la...

Santri T.P.I.N.I berkata... [Reply to comment]

salam ramadhan abg ben...blogger al-hakim tak menang ke? dulu dia smp 2 kali menang dlm segmen abg ben.

KimiCnoL berkata... [Reply to comment]

nice..aku dapat yang bertudung pon dah okey ;)
perempuan,tudung,puasa??

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI