Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 Ogos 2011

KELAB BLOGGER tidak aktif ? Mengapa ?

 

image

Klik SINI untuk join KELAB BLOGGER-BEN ASHAARI

Mula-mula aku nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang telah sudi mensedekahkan pahala mereka kepada aku dengan bercerita kisah-kisah aku di laman sosial tak kira FB atau Twitter mahupun blog .. Semoga Allah merahmati anda ..

Ok.. tutup isu itu .. Nak tanya , korang pernah masuk KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI tak ? Kalau pernah , mesti pelik kan ? Kenapa group tu tak aktif ? Kan kan ?

Berdasarkan kepada pemerhatian aku la , bila sesebuah group jadi aktif maka ahlinya pon jadi hyper aktif.. Bila dah terlalu aktif begitu , kesan yang aku nampak ialah , SYOK SENDIRI .. Masalah tu ..

Promosi terkini ~ SHAWL BALKIS , MARIA dan HAWA

" Kenapa tak buat kumpulan diskusi ? Boleh berbincang pelbagai topik " Ni satu hal lagi.. Masa ni , hero akan banyak muncul .. Bagus sebenarnya 'majlis' diskusi ni tapi akan ada 'mereka' yang tidak puashati bila pendapat mereka dinafikan .. Maka , akan tertubuhlah satu puak yang tidak berpuashati.. Pastu ?? Mula la kutuk mengutuk .. Mmg takkan dapat puaskan hati semua orang tapi kalau boleh , kita elakkan .. Tu pendapat aku je ..

Jadi , dengan KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI ni , mereka boleh ping , FOLLOW mana mana blog yang mereka minat , dan juga berborak secara ringan .. Tidak ada hero atau heroin dalam tu .. Malah beberapa admin sampingan dilantik yang mana tugasnya cukup mudah iaitu approve mereka yang nak join .. Tidak sama sekali akan ganggu para blogger berborak di dlm group itu ..

Bila dibiarkan begini , alhamdulillah .. mereka tau menjaga 'diri' masing masing.. Aku tak pernah nampak pertelingkahan di dalam tu sebagaimana aku selalu lihat di group yang terkenal dengan blogger-bloggernya yang top ..

Kita berblog , sekadar mencari kenalan dan juga mencari peluang peluang rangkaian yang ada untuk masa depan .. Bukan glamer atau nak jadi retis ... Segalany terletak di hujung jari korang sendiri untuk menentukan arah haluan blog korang ..

Lupa lak .. dah join segmen ari ni ?? Nak join cepat sebelum tutup jam 6 petang ni ..Klik SINI..

9 komen :

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

heee
betoll
yg dah join grup ni sume ade belog
sume ada akal.
so sume bole pikir baek buruk kan!

Ayien berkata... [Reply to comment]

betul..kadang-kadang pelik bila ada admin group mengamuk sakan n bergaduh-gaduh...

logorithm berkata... [Reply to comment]

Betul ker Kelab Blogger BA tak aktif? Tapi memang betul lah santai giler kat KBBA. Tak der peraturan giler macam ehem-ehem... sikit2 kena sound... ;-)


Terbaru dari Logokoko:

[U] Berbudi baik pasti akan dihukum?

[U] Dengki

[U] Jualan murah yang lebih mahal!

cik pulau berkata... [Reply to comment]

orang kata..
sebelum nak mengutuk tu..
tengok dulu cermin...^^,
jadi tak perlulah lah nak mengate ke hape kan... tambah2 lagi bulan pose.

sy dah lama join grup tu abg ben.^^,

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

manusia yang salu ping kat sana dah datang ..wargh2x

~AmyLiana86~ berkata... [Reply to comment]

buat pe gaduh2...buat leh dosa je kan abg ben..hehehe

Mrs.Yie berkata... [Reply to comment]

saya baru je join kelab blogger encek beng tu..rasanya baru 3 minggu kot..

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

saye rase kan kene lantik admin lain ler, sebab gejala spam link di komen menjadi2 di kelab bloger,. ermmmmm,.

BeloG MTT berkata... [Reply to comment]

Macam biasa..Hati sendiri pon mustahil untuk puaskan apetah lagi hati orang sekeliling.. =..="

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI