Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 5 Ogos 2011

Segmen Tunggu Sahur ...

 

Jom meriahkan malam ini dengan mencari kenalan baru dengan cara paling mudah .. Berhimpun di satu tempat.. Kat mana ? aku tak tau la sapa yang nak buat dan malam ni , aku yang buat ... Kenapa ? Entah, dah ramai dok lalu lalang kat sini maka aku amik kesempatan ini untuk buat segmen malam buta ni .. hehehe ..

Cara mudah .. Sapa yang terakhir sekali meninggalkan komen dialah pemenang.. Camana nak tentukan ? Sejam komennya ditinggalkan dan tiada sapa lagi yang meninggalkan komen selepas itu , dialah pemenangnya.. Dan apakah hadiahnya ? Hehehe.. 2 jam promosi entrinya yang terkini dan dibacklinkkan  serta header blognya , di blog BEN ASHAARI ...

Ini segmen terbuka buat sapa sapa je .. Tak nak join , jangan join.. Khas buat mereka yang boring dan tak tau nak wat pe .. Kalau tau nak wat pe , sila teruskan .. Tadarrus ke.. solat sunat ke.. apa saja ler.. ok ?

Buat mereka yang berminat sementara menanti sahur , jom... Cara mudah jer ..  Buat satu entri.. letak header BEN ASHAARI blog dan tajuknya BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?  dan linkkan ke entri ni ..

Kemudian . di ruang komen tu , korang buat ayat bermula SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... kemudian sertakan sekali url entri korang tadi..

Sapa yang terakhir , dia yang menang.. hehehe.. ingat.. SEJAM komen terakhir dikira pemenang ... Selamat bersahur dan selamat malam ...

352 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 352   Terbaru›   Baru»
NasZ berkata... [Reply to comment]

sori abang ben..tak dapat saya nak join..hehe..

MOHD NASER.com

Alya Esprézzo berkata... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaa..tak dapat!! kelas pagi..sobb sobbb :(

apisv2 berkata... [Reply to comment]

im first ;)

aima mazlan berkata... [Reply to comment]

alah..nak join segmen ni tapi abah suruh tidur dah..
huhu..bye2 segmen abg ben..

Cik Ieda berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku baca buku WEB HTML, ada exam pagi esok. Penat jugak sekarang baru je habis meeting untuk photoshoot next week.

http://cikieda.blogspot.com/

amyzzskazz berkata... [Reply to comment]

amat mencabar uke..:)

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

haha..menarik... sejam dari skrg ke bang ben? sape yg last komen kt sini kn?

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

jom mkn kurma kt sini.. mcm2 ade..hehe
->www.luqaz.com

Saiful Bakhtiar berkata... [Reply to comment]

silap gaya tetido depan komputer n berselimutkan blog ni..

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengok tb channel al-hijrah..hati terpaut dengan chanel ni..dan jap lg tunggu siaran solat terawih live dari mekah..semoga cepat melangkah kesana seblom mata tertutup

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ANN ismail berkata... [Reply to comment]

http://ann-ismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-i-tunggu-sahur-korang.html

Hey Encik Ben, I join jugak. for fun :)

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

agak kurang faham sikit le cecaranya ???

migustik berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
QaRr JaliL berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku tidur..

ala...baru je nak join setelah lama tak join...

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

nak join la..sejam tu..peluang makin tipis..adeddhh..

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU TEMPEK KOMEN DEKAT ENTRY ABG BEN:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

Farrah yong berkata... [Reply to comment]

wahhhhhhh . semput sebab nampak abg ben follow . trimas ye abg ben ;)

alamak . tak dapat join . sok kerja . wahhhhhhhhhhh ;(

shasa_fiez berkata... [Reply to comment]

done..

http://shasafiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TEMPEK KOMEN KAT SINI:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU FIKIR NAK MAKAN APA UNTUK SAHUR:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

taip benda yang sama ke Ben ?

eddie yustin berkata... [Reply to comment]

SeMENTARA TUNGGU SAHUR..AKU JOIN SENGMEN NI

http://akueddie.com/2011/08/05/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang/

~syue syada~ berkata... [Reply to comment]

haha..dasyat lah abg ben ni..ada je ideanya datang! :D

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur,aku nak sertai segmen nie...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TWEET DI TWITTER

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU SIAPKAN BAJU UNTUK ESOK:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

komen lg komen lg....cepat..hehe

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU join segmen ni .. hehee :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU GADUH DENGAN ROOMATE AKU TAK NAK BAGI TIDUR :)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ibnu isa berkata... [Reply to comment]

nice segmen bro.. tp nantok dah.. huhuh

zOeY zAu YaH berkata... [Reply to comment]

tahniah siap2 untuk pemenang hehe

nashanadz berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku (saya) siapkan buku repot sebab tengah kerja ni. beratus repot eksiden kene tulis dalam buku ni dan siapkan sebelum jam 8 pg ni huhu

klik sini : aku tunggu sahur, korang?

KeChIk yg comey berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu Sahur,Aku aka kecik makan roti planta cmpur jem strawberry,teman mak tengok tv,isi borang JPA,join segmen inche ben..dan macam2 lagi laa..waaa.byk nya ektibiti kuh...ngee...

oke..i'm done...
http://kelamkabut20.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

salam sahur ntuk sume..=)

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku main game dekat FB pastu online citer korea dekat Maaduu


jooiiinnn!!!

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU balas jejak depa kat blog aku .. terima tak ? heheh :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BACA SEMUA ENTRI BLOG ABG BEN ASHAARI SAMPAI HABES..HEHE..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak layan fb sat...


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

fars_putra berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU WAT BODO JE..HAHAHA...

http://farsputra.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK MEMBER AKU BERSKYPE:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR,AKU TEKAN BUTANG F5..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk mengadap fb sbb mata x ngantuk lg la...adoyai...

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tempek komen banyak2 dalam kotak komen Ben .. ahahaaa :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

apisv2 berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, acik tengah rilex2 minum air. ngadap laptop. xtaw nak wat per. kesempatan ini acik nak mohon maap sbb xdapat blog walking kat blog visitor acik. acik guna broadband je pun. samat berpuasa kepada semua blogger. jgn ponteng!

http://www.apisv2.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

jom makan ais krim dulu!!!!

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TAK KAN TIDOQ..:)

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BERKRONOLOGI:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak baca entri blogger sampai mata agak-agak nak juling baru berhenti .. hahaa :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak men game...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU akan cuba untuk jadi orang terakhir tinggalkan komen .. heh :D

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK SEMUA ORANG FOLLOW BLOG AKU BOLEH? =P..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak pi buat air kejap :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU nak makan dulu...

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara menunggu sahur, aku berblogwalking dulu

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak Ben follow blog aku boleh? heheh :D

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak tengok tv..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU menguap 10 kali dulu..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU nak tidur dulu..

http://www.areliff.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

legacyeqmal berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur aku layan drama korea dengan nasi lemak..whahahaha..keje sekolah bnyak yg tak siap lagi..esok nak kena hantar..naya la

legacyeqmal berkata... [Reply to comment]

oh link tertinggal pulok..ahahah

http://legacyeqmal.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk melayan cite hindustan....ade ubat tidor x??x ngantuk lg ni..susu dah minum dah

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK JAM DULU...

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

miss aiai berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku rasa nak tido kejaplah sebab dah penat ngadap lappy jek. ehee,
~selamat bersahur dan selamat berpuasa ~

http://iniceritakulha.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak stay aje kat blog Ben ni :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU Chatting dulu..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Haresue berkata... [Reply to comment]

Saya first time join nie.. hopefully lepas nie ramai lah yang leh blogwalking and follow blog saya ek.. huhuhuhu..

http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

HasrulHassan [HH] berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku buat entri ini, khas buat tatapan Ben Ashaari ...

http://www.hasrulhassan.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Aku tahu dia mesti pejam2 celik je nih.

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak rehatkan diri kejap :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK TAU SIAPA YANG MENANG..;)

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak kunci jam bangun Subuh kejap g ...


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TERTANYA ABG BEN TAK TIDUR KE MALAM NYH??

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply to comment]

yana joined abg ben!

http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Sementara tunggu sahur,Yana layan utube ja nie..

Adindakuratu berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU DENGAR LAGU RAYE! hehe...

http://adindakuratu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

semantara tunggu sahur aku online dulu..

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

♥ Cik Nur Elyana ♥ berkata... [Reply to comment]

sabah awal sahur taw..huhu..bukak pown awal.. jom BW semua.!

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TAKKAN PUTUS ASA...

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku masih menerjah dari satu blog ke blog lain

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak jalan2 di blog2..

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah makan buah kurma ni ..

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah ketawa terbahak2 sbb show spontan mmg lucu tahap gaban la

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah mula rasa ngantok ni ...


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku godek2 n baca entri orang lain


http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tanya Ben .. bila nak promote blog aku .. mwahahaa :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU CADANGKAN LAYARI BLOG AKU...:p

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU rasa aku tak dapat nak teruskan lagi mengomen sebab mata dah layu nii ..

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku baca novel 7 Hari Mencintaiku by Siti Rosmizah..siyes best

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK KOMEN KAT SINI SAMPAI ESOK..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". Baru saja download . sekarang dah part 2 dah.. Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)
BTW, korang semua ni buat aku ketawa lah .. then aku tak tau kenapa .. HAHAHA

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak bersiap untuk sahur kejap lagi :D

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur...aku takkan mengalah dengan mudah

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah boleh hafal ayat "SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU" ni .. heheh :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BERJOGING..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tanya Ben .. Ben tak tidur ke jaga komen2 ni ? huhuu :D


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK KOMEN BEBANYAK..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku skodeng blog http://www.luqaz.com/

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

kjap yer.. dlam proses nk join..huhu

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BASUH MUKA JAP PASTU ONLINE SEMULA..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

iSMi_nUr berkata... [Reply to comment]

mata saya Da ting tOng laaa..! (@.@ )' Alahaaii.... ape pOn x bOley~

Haresue berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur nie aku layanlah blog org lain dulu..

http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

hanyzham hadny berkata... [Reply to comment]

semantara tunggu sahur...aku masih di sini.

http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak tido boleh? even dah ngantok ni ..

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

kalau mcm nie, sume xnk tido la..hehe.. dh, g tdo sume.. aku nk komen lak.. wee~ >,<

Nur_Muslimah berkata... [Reply to comment]

Assalammualaikum ..
sementara tunggu sahur , nur hanya berblog walking sambil buat assignment yang bertimbun.. hehehe

http://coretancintagengmuslimah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Syairani Tarmizi berkata... [Reply to comment]

Wahh ramainya join.. nak join tak ek?? hurmm..


abg ben tunngu saye nak join jugak...

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah mengalirkan airmata kesedihan

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MENYANYI SEPUAS-PUASNYA..HIHI

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ROROI berkata... [Reply to comment]

AKu xtau sapa yg bakal menang...Tapi yg pasti, kalo ada pertandingan KOMEN PALING BANYAK...Tia lah pemenangnya...hahahaha, Jgn marah aaaaa

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .
aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". dah part 3 . Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..
Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)
Btw bila aku tengok balik semua2 ni .. seriously aku nak ketawa. but tak tau kenapa . HAHA

So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku tersengguk2 depan laptop

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TIDOR SAMBIL BUKA MATA.. o_o

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tertanya sape le agaknya pemenang ek ..

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU tak de benda lain, selain blogwalking blog lain. Selain tu gak.. Aku saje saje upload video klip terbaru di laman you tube aku.. spa nak ke you tube aku bolehla klik ini. Kat situ ada lagu dari Sami Yusuf.. Kepada yang tak kenal sapa Sami yusuf. boleh klik sini juga.

syuha zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU baca status di FB Ustaz Azhar Idrus ( Original )

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK ABG BEN PROMOTE BLOG AKU PLEASE... >_<

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Arm'z berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, aku tak de benda lain selain blogwalking blog lain. Selain tu gak.. Aku saje saje upload video klip terbaru di laman you tube aku.. spa nak ke you tube aku bolehla klik ini. Kat situ ada lagu dari Sami Yusuf.. Kepada yang tak kenal sapa Sami yusuf. boleh klik sini juga.

http://armzstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tidurlah kejap .. ngantuk plak .. tahniah kepada pemenang ..

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

syuha zulkifli berkata... [Reply to comment]

eh, silap link ^_^ *pagi buta

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU baca status di FB Ustaz Azhar Idrus ( Original )

http://athibe.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak tinggalkan komen yang last sebelum tidur walaupun sebenarnya masih lagi nak tinggalkan komen ..


http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK EDIT GAMBAR DULU..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Pak Pis berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU rasa nak berhenti isap rokok la, camne hurmm ada Tips yang Mujarab??

http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Haresue berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku hadap laptop nie tunggu abg ben umumkan saper pemenang.. hahahahahhah.. :p

http://haresue.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop . dh mcm sahur aku pulak aku tngok laptop ni .

aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ".
SEKARANG DAH NAK MASUK PART 4 PUN.

Wah !!! pepagi gini layan cerita hantu kan.. tak pa ah , bulan puasa mana ada syaiton kan kan ??? .. hehe..

Sambil tu juga, ada ja aku blogwalking.. biasa lah, aku kan masih penggangur sekarang nie :)

So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa ..
"sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

anGah berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku dah isap ghokok dekat 4 batang ghokok pe.. ntah la apa nak jadi ngn aku ni.. Termenung keseorang di Malam Jumaat.. huhu

http://sentuhan-maya.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU DENGAR CERAMAH DALAM YOUTUBE DULU..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Syairani Tarmizi berkata... [Reply to comment]

JOM SAHUR KAT SINI :)


http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Salam Ramadhan..

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak minum air...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni tengah hadap laptop .

aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ". HAA.. DAH MASUK PART 4 . DAH NAK ABIS PUN.


So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MAKAN BUAH KURMA SEBIJIK...

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TRY TEMPLATE BARU:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha



http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah makan roti john ayam..pergh.sodap2

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

harap2 blh mng..tp mcm ssh je.. huhu.. slmt brsahur abg ben :)

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BANGUN DAN GOSOK GIGI TERLEBIH DAHULU..HIHI

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Raub Dulu Dan Kini berkata... [Reply to comment]

SAYA HARI-HARI TIDO PUKUL 5 PAGI, KIRA MEMANG SENANGLAH NAK BANGUN SAHUR..DAN TIDUR LEPAS SUBUH..SIANG HARI SAYA MACAM ULAR BANGUN PUKUL 12 ATAU 1 TGH HARI..SERONOKNYA HIDUPKU..HAHAHA...JANGAN SALAH ANGGAP..BUKAN AKU MALAS DAN TAK BEKERJA OK..AKU KEJE PUKUL 3.00 PTG SAMPAI PUKUL 12 MALAM... SEKARANG DAH HAMPIR PUKUL 3.00 PAGI, MASIH AWAL UNTUK BERSAHUR, NAMPAKNYA TAK ADA HARAPAN NAK JADI PEMENANG..KAKAKA..JOM LAWAT BLOG SAYA. HTTP://HAHAHAVIDEO.BLOGSPOT.COM

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah melalut2 tandanya mata minta rehat

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU SIAPKAN DULU TEMPAHAN HAMPER RAYA UNTUK SYARIKAT LES COPAQE YANG TERBITKAN RANCANGAN UPIN IPIN NI.. ESOK ANAK OWNER NAK DATANG COLLECT. SAMBIL SAMBIL TU MENJAMPI JAMPI SUPAYA SEMUA BLOGGER DAH TIDOR DAN MAK JADI PENGOMEN TERAKHIR SEGMEN ADIK BEN INI hehehe (gurau je ye hehe)

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku nak pi men futsal...


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku bersahur dulu siap2 dgn kuih muih yg x abis lg tu.. dikire mcm 'pra' sahur.. kjap lg baru sahur sebeno-beno..hekhekhek XP

http://www.luqaz.com/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, MASIH DI SINI..HUHU..

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

bang saye bru nak join ni. xpe ke? :D

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU sekarang ni TENGAH BACA BALIK COMENT KAT SINI . DAN TERNYATA kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)

aku tengah tengok cerita " Tolong Awek Aku Pontianak ".pun dah TAMAT dah !!!

So pada kengkawan Selamat bersahur dan berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

aRa ❤ aFiq™ berkata... [Reply to comment]

na join.. :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

sementara aku tunggu sahur, aku terjoin segmen ni..nak menang..:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku pun cepat-cepat join segmen ni.:D

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU NAK UCAPKAN SELAMAT BERSAHUR.. :)

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Famili Ceria berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU nak main ps3..


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, sy brjaga utk nk mng segmen abg ben nie...hehe..

Razz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MASIH TERTANYA TANYA SIAPAKAH YANG BERTUAH..?

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

bUdak maCHo berkata... [Reply to comment]

sorry owg ats..maybe i'm the winner...hahaha

iMBobo berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku join segmen ni lepas tu nak layan movie sampai sahur hehe :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

cik ana berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU blogwalking baca entry sambil menahan mata tuk kejutkan parents bangun sahur

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU BANCUH AIR:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU TENGOK GAME BOLA

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU duk pikir nak taip ape la ni.hurmmm

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Pak Pis berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU anta komen lagi

http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Pak Pis berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU asyik mai kat sini tengok komen sape yang paling LAST....

http://pakpis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

lalalala...tunggu sahur..:D

Abdul Farique berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ajak korang singgah :-
http://www.abdulfarique.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html :p

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

rauel_gonzales90 berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku pon terus la bla..bla..bla.bla..hahha

http://mynadi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

nashanadz berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku (saya), masih gigih menahan mata pedih menulis butiran, laporan, dan keputusan kes repot eksiden dalam buku repot ni.. *masih ada lagi repot masuk.. sabar sabar =='

Warkah Khas Untuk Ibu

AzatLazat berkata... [Reply to comment]

http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

sementara menunggu bersahur, gua cari santapan rohani macam dengar ceramah ke, dengar lagu berkonsepkan ketuhanan ke, tapi selalunya gua merepek kat blog. Hehehe

Amy Amira berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur on9 dulu ke,buat windows shopping ke,hu3

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU dah sakit mata pluss pening kepala..tp xleh tidur..nnt terbabas segalanya..^_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Miss Kira berkata... [Reply to comment]

http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2011/08/segmen-tunggu-sahur.html

Sementara tunggu sahur saya memaksimumkan otk untuk study 500++ slides..

TeAqArH berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tengah bersahur kurma dan air...dan pengsan terus lpas ni

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Idah berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGU SAHUR....AKU PILIH BA SEBAGAI IDOLA BLOGGING PALING TEGAR....HEHEHE

http://daridapuridah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tengah-tunggu-sahur.html

Luqaz™ berkata... [Reply to comment]

singgah sahur abg ben :)

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku guling-guling atas katil

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

adlina berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku tolong mak aku goreng ikan

http://adlinaabdrahim.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahurkorang.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku nak makan semua kurma depan mata aku ni pasal kejap lg azan subuh dh boleh dh.:D

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU CARI SELIMUT:)

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

*dh tak boleh dah.:D tertypo pulok.

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html


p/s: harap-harap sempat... ^^

aimie amalina berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahor aku tidolah..krohhhhkrooohhhhkroohhhh, kikiki =p



http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Razz berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur, aku dah kanyang bersahur..haha

http://rez90.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Muhammad Ferdaus Zulkifli berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU MEMANG BERSAHURLAH NYH...

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR, AKU menulis blog bertajuk cakap orang dulu2...

http://www.areliff.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

~belog gadis~ berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~belog gadis~ berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku duk pot pet pot pet menghafaz surah yasin. sekali tengok abang ben buat segmen daa, ape lagi, join laa. :D

http://blogainaisyah.blogspot.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang_05.html

ɀʉɱʁɩ berkata... [Reply to comment]

bile nak abes ni..-.-"

Abe Goreng berkata... [Reply to comment]

Sementara tunggu sahur aku rase smpai esok pun mende ni tak habis.HAHAHA.

http://goreng-gorengada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA AKU TUNGGU SAHUR NAK ABIS BELAH UTARA NIE, AKU sekarang ni TENGAH BACA BALIK COMENT KAT SINI . DAN TERNYATA kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)


sELAMAT berpuasa .. "sesungguhnya sahur itu ada keberkatannya" . :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

alepridz berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU ..... berlegar-legar di sesawang web berjalan-jalan menyinggah blog-blog lain... (Blog Walking)

http://www.alepridz.com/2011/08/aku-tunggu-sahur-korang.html

Ini Kisah Tia berkata... [Reply to comment]

SEMENTARA TUNGGU SAHUR , AKU tak sangka citer ni tak habis lagik . mhawahaahaa . BEN , bila nak habis ni ?

http://www.inikisahtia.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur-korang.html

nashanadz berkata... [Reply to comment]

sementara tunggu sahur, aku (saya).. nak tunggu apa lagi sahur da habis ;P *mata ngantuk gila buku repot taksiap lagi.. oh nazrah.. bertabahlah! lagi 2 jam je lagi

aku tunggu sahur, korang?

Mohd Hazwan Hashim berkata... [Reply to comment]

mAKA sahur pun sudah lah tamat, BTW, kORANG SEMUA SANGAT KELAKAR.. HAHA

mcm2 hampa buat noh , sementara dok tunggu sahur.. :)


SELAMAT berpuasa .. "moga hari ini lebih baik dari hari sebelumnya" :)

http://oneohwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-aku-tunggu-sahur.html

bUdak maCHo berkata... [Reply to comment]

semua asyik berbalas komen jew..bila nak abis nie??:P
http://lagendabudakmacho89.blogspot.com/2011/08/5-word-yang-selalunya-digunakan-kaum.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 352   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI