Tersembur air liur jap !

 

Caitt.. Geram .. Arghhhh .. Aku g Klcc semalam .. Saja trick wife.. Kalau aku ajak g Low Yatt Plaza , sure dia tak nak.. Jadi aku ajak dia jalan jalan kat sana dengan harapan aku dapat singgah masuk butik HTC untuk lihat HTC EVO yang baru keluar..

Aku tanya harga Evo ... RM2K++ ..tu di butik .. kalau di kedai biasa , mesti dapat tawar lagi... Aku rasa kalau tunggu lagi 2-3 bulan , murah la skit ..

Kemudian aku tanya harga pasaran untuk Desire HD lak.. Korang tau berapa ? ARghhhhhhhhhhh.. Gila jap aku.. Masa aku beli dulu harganya 2K ++ dan sekarang ???? Huhu.. 1600 !! Bro Jiji Yu baru beli dalam harga 1500 .. adeh..

Tersembur aku wehhh... Hahaha... Tapi ok la .. Tu 3 bulan lepas .. Skang ni tech makin berkembang.. Kalau kejar , leh jadi gila jap .. Jadi pandai pandai la no...

Kelemahan DESIRE HD ni ialah masalah bateri .. Tapi berbaloi la bang oiii.. Sbb apa ? Sbb best giler ! Macam macam ada .. sangat puashati..

Tapi nape aku nak tukar ke EVO ? Muhahaha.. dia guna dual core processor dan tech terkini... 3D ! ARGHHH .. Tak caya ? Meh tengok sendiri HTC EVO 3D > SINI

 

 

5 ulasan:

  1. Alahhh..duit iklan kan banyak..apa kesah...rembat jelah...esok2 keluar latest nya, beli lagi...kata jutawan.

    BalasPadam
  2. Pergh!!! Bestnya kalau ada HP cmni

    BalasPadam
  3. murah rezeki BA dlm penulisan blog.. dh blh beli mcm2

    BalasPadam
  4. htc dapat award the best smartphone kan? tak pernah guna tp ramai org kata bagus kalau nk online ke apa..macam mini lappy :) ben rasa?

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI