" Wargkh ! Awek kasi kad raya .. Pengsan sat ! "

 

Tiap tahun .. Tiap kali Ramadhan menjengah pasti yang ditunggu adalah kad raya .. Di zaman bujang aku , pastinya nak lawan ngan abang aku yang mana dia pon spesis Romeo Must Die punya .. Grrr..

Contoh kad raya dari esempoi.com

 

Best .. kad raya boleh baca berulang kali.. Silap silap , ada bau bedak baby Johnson lagi.. tak pun Zaitun.. Gunakan tanpa was-was..  Huhuh..

Kalau zaman sekolah , terbuai buai dalam mimpi wooo.. nak tidur , baca lagi .. Kot ada awek tu tulis " I LOVE U ' ke.. atau ' I MISS U ' ke.. haaa.. jgn tak tau , bulu hidung baru sehelai dua tapi dah pandai dah bermiss miss neh !

Seronok wooo dapat kad raya dari awek awek serta adik angkat , dulu dulu ... Kakak angkat pon ada okeh ! Hahaha... jangan tak tau... haa.. berebut lagi ..

Sekarang ? Hahaha.. nak dapat dari awek lagi ? Cuba la .. kalau tak kena telan kad raya tu nanti !

15 ulasan:

  1. bertuah kalau masih dapat kad raya..zaman makin moden..ucapan raya pon ringkas jer melalui sms.. :)

    BalasPadam
  2. saya tak pernah dapat kad raya dari awek.. huhu

    BalasPadam
  3. bila time nk raya jer,msti ari2 tggu abg posmen dpn pntu ko2t ada kad raya atau x..kalau dpt 1 kpg pun jd la..hehe..lwak plak bla igt blik

    BalasPadam
  4. rsanya mmg x dapat la kad raya tahun ni...dulu2 igt slalu students bg kad raya...siap pamer atas meja guru..tp skrg pakat bg kad rya dlm fesbuk je..haha...try la...mn tau kad rya tu di buat sup??...

    BalasPadam
  5. x pa telan kad raya.. asal jangan telan air liur basi sendir2.. perempuan jangan di cabar, hilang sabar lelaki yang rugi.. ya ke?

    BalasPadam
  6. sempat juga merasa kad raya posmen anta...best rasa....;d

    BalasPadam
  7. nak kad raya dari papa bennn?

    BalasPadam
  8. skrg nie jarang da org nak bg kad raya sbb dah moden kan..mostly main tag jer kat FB..

    BalasPadam
  9. kalu peminat2 yg bagi kad raya, kene telan gak ke kad tu?? hohoh

    BalasPadam
  10. Nak2 dapat kad raya dr secret admirer.perasan glamer sikit.lepas raya pun dok ulang baca lg

    BalasPadam
  11. taun lps dapat 2 keping je . Taun neh xtau la leh dpt k xtaun lps dapat 2 keping je . Taun neh xtau la leh dpt k x

    BalasPadam
  12. haha btol tu abg ben , mahu kena bakar kad raya tuh /

    BalasPadam
  13. Haha tang bulu hedong tu yang tak tahan..

    Zaman semakin moden,tradisi pon dah semakin tenggelam di telan kemodenan.. =..="

    BalasPadam
  14. HAKHAKHAK~ Wife abang Ben garang. :p Tapi memang patut pun. WEE~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.